Ege Masterler Liginin Şampiyonu Albayraklar - Son Dakika
Güncel

Ege Masterler Liginin Şampiyonu Albayraklar

Ege Masterler Liginin Şampiyonu Albayraklar

Ege Masterler Federasyonu(EMF) 2017 -2018 sezonunun şampiyonu (25 Mart 2017 Pazar Günü) oynanan finalde belirlendi.

26.03.2018 14:31  Güncelleme: 14:30

Bal Göç takımını 2-0 yenen Albayraklar Master futbol takımı en büyük kupayı müzesine götürdü.

Bayraklı Belediyesi Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri'nde saat 15.00'te oynanan üçüncülük maçını Soma'yı 3-0 yenen Ege Üniversitesi Sağlıkgücü takımı kazandı.

Saat 17.00'de başlayan finali tribünde yüzlerce kişi izledi. Baştan sona zevkli ve çekişmeli geçen finalde 40 yaş üzeri oyunculardan kurulu takımlar rakiplerinin yanısıra sert zeminlede mücadele ettiler. Gününde olan her iki takım kalecisi izleyenlerin gol diye ayağa kalktığı pozisyonlarda inanılmaz kurtarışlar yaparak alkışlandılar. Albayraklar takımı ilk yarıyı golcüsü Yunus Altun'un ayağından 32.dakikada kazandığı golle 1-0 önde tamamladı. Bal Göç'ün ikinci yarıyla birlikte kurduğu baskıyı durduran, daha sonra oyunda tekrar dengeyi kuran Albayraklar 65.dakikada Akın Doğruer'in şık golüyle durumu 2-0'a getirdi. Maçı bırakmayan Bal Göç, tüm çabasına ve çok sayıda pozisyon üretmesine rağmen sayı yapamadı. Albayraklar bitiş düdüğü ile birlikte ilk şampiyonluklarını büyük coşkuyla kutladılar.

Maç sonrası düzenlenen törenle lige katkı veren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hakem camiası, hukuk ve disiplin kurulu temsilcilerine plaket verildi. Ligin en centilmen takımları olarak belirlenen Şirinyer, Bostanlı ve Gaziemir Masterler ile özel ödül verilen Saruhanlı takımlarının başkanlarına kupaları alkışlarla takdim edildi.

Zorlu maratonun dördüncüsü Soma, Üçüncüsü EÜ Sağlıkgücü, ikincisi Bal Göç ve Şampiyonu Albayraklar takımlarına kupaları ligde mücadele ettikleri diğer takımların oyuncu ve teknik ekiplerinin alkış ve tezahüratları altında EMF Başkanı Recep Çolak, yönetim kurulu üyeleri ve Bayraklı Belediyesi yetkilileri tarafından sunuldu.

Recep Çolak 22 hafta süren 2017 – 2018 sezonunda 351 maç oynandığını, 1953 gol atıldığını bugünkü finallerle güzel bir sona imza atıldığını belirterek katılan tüm takımlara, destek veren kişi ve kurumlarla basın mensuplarına teşekkür etti. Çolak; "Şampiyonluğu kazanan Albayraklar takımımıza Hatay'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyorum. Önümüzdeki sezon aynı güzelliklerle bu ligde tekrar buluşmak dileğiyle saygılar sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege Masterler Liginin Şampiyonu Albayraklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement