Ek - Gelinini "Eşine Akıl Verdiği" İddiasıyla Vurmuş - Son Dakika
Güncel

Ek - Gelinini "Eşine Akıl Verdiği" İddiasıyla Vurmuş

Ek - Gelinini "Eşine Akıl Verdiği" İddiasıyla Vurmuş

Mahkeme UZAKLAŞTIRMA KARARI VERMİŞ Poliste işlemleri sırasında iki sayfalık ifade veren 78 yaşındaki Kemal Yıldırır, alınan bilgiye göre, ifadesine daha önceden hiçbir sabıka kaydı olmadığını söyleyerek başladı.

24.02.2014 17:29

Mahkeme UZAKLAŞTIRMA KARARI VERMİŞ

Poliste işlemleri sırasında iki sayfalık ifade veren 78 yaşındaki Kemal Yıldırır, alınan bilgiye göre, ifadesine daha önceden hiçbir sabıka kaydı olmadığını söyleyerek başladı. İfadesinde gelini ile daha önceden hiçbir problem olmadığını söyleyen Kemal Yıldırır, "Eşimle aramız bozuktu. Boşanma davam devam ediyordu. Eşim, oğlum ve gelinimin yanında kalıyordu. Aile mahkemesi bana evden uzaklaştırma kararı vermişti. Gelinimden, eşimle aramızı düzeltmesi ve barışmamızı sağlaması için yardım istemiştim. Olay günü onların oturduğu mahalleye gittim. Gittiğimde onların ışığı yanmıyordu. Bunun üzerine beklemeye başladım. Bir süre sonra oğlumla geldiklerini gördüm. Onlara doğru giderek 'Ne oldu bizim barışma işimiz.' dediğimde ikisi beraber bana bağırdılar. Gelinim bana 'Eeehh yeter artık.' dedi. Ben de kendimi kaybedip ateş ettim." dedi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ SORULUNCA "HATIRLAMIYORUM" DEDİ

Polisin güvenlik kameralarında bir aracın arkasında saklanarak beklediği ve ardından ortaya çıkıp cinayeti işlediğinin görüldüğünün söylemesi üzerine Kemal Yıldırır'ın "Olay anını tam olarak hatırlamıyorum" şeklinde cevaplandırdığı öğrenildi.

SİLAHI CUMARTESİ GÜNÜ ALMIŞ

Şüpheli Kemal Yıldırır'ın ifadesinde olayda kullandığı silahı, cumartesi günü Fatih'ten  2 bin liraya aldığını söylediği, olay günü üzerinde bulunma sebebini ise "Evde bıraksam çalınabilirdi" şeklinde yanıtladığı öğrenildi.

OĞLUNA NAFAKA DAVASI AÇMIŞ

Öte yandan Kemal Yıldırır'ın düşkün ve yardıma muhtaç olduğunu iddia ederek oğlu O.Y.'ye "Nafaka" davası açtığı, bu davanın İstanbul Adliyesinde halen devam ettiği belirtildi. Yetkililer oğluyla 5-6 aydır görüşmediği tespit edilen Kemal Yıldırır'ın olay yerine geldiği aracı 15 gün önce satışını yaptığı ancak halen kendisinin kullandığının tespit edildiğini söylediler. - Yıldırır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek - Gelinini 'Eşine Akıl Verdiği' İddiasıyla Vurmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement