Elazığ'da Terör Protestosu - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Terör Protestosu

Elazığ\'da Terör Protestosu

Elazığ'da terör protestosuİSTANBUL Beşiktaş'ta meydana gelen ve 30'u polis 38 kişinin şehit edilmesi ile sonuçlanan terör saldırısı, Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında toplanan yüzlerci kişi tarafından protosto edildi.

11.12.2016 19:31

Elazığ'da terör protestosu

İSTANBUL Beşiktaş'ta meydana gelen ve 30'u polis 38 kişinin şehit edilmesi ile sonuçlanan terör saldırısı, Elazığ'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında toplanan yüzlerci kişi tarafından protosto edildi.

Sosyal medya üzerinden haberleşerek Elazığ 15 Temmuz Demokrasi Meydanında toplanan yüzlerce kişi, terörü kınadı. Tekbirler getirilerek, "Polise uzanan eller kırılsın", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" gibi sloganlar atan grup adına Ali Ayyıldız konuştu. Ayyıldız, toplanan insanların birbirlerinden haberlerinin olmadığını sadece vatana, millete olan sevgilerinden kaynaklandığını söyledi. Meydanda ki gurup slogan atarak Gazi Caddesinden Öğretmen evi istikametine kadar yürüdü. Öğretmen evi önünde okunan İstiklal Marşının ardından gurup olaysız dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Terör Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement