Electro World Türkiye, Yeni Mağazası Açıldı - Son Dakika
Güncel

Electro World Türkiye, Yeni Mağazası Açıldı

Electro World Türkiye, Yeni Mağazası Açıldı

Türkiye'de hızlı ve planlı büyümesini sürdüren Electro World, 21 Şubat tarihinde yeni mağazasını Batman'da açtı.

21.02.2013 14:45

Sabah 08:00'dan itibaren kapılarını açan Electro World'ün 500 metrekareyi aşan yeni mağazasını ziyaret eden Batmanlı müşteriler, açılışa özel indirimlerin olduğu ürünlere yoğun ilgi gösterdiler. Açılış öncesi 300'e yakın müşterinin kuyrukta beklediği ve açılış gününe özel olarak 40'ın üzerinde personelin çalıştığı Electro World Batman'da 8 kasa aralıksız faaliyet gösterdi.

Müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi, düşük fiyat garantisi ve en iyi hizmet kalitesiyle dikkat çeken Electro World Türkiye, Batman'da hizmet vermeye başladı. Türkiye genelindeki 32'inci mağazasını, 21 Şubat tarihinde saat 08.00'da 300'e yakın Batmanlı müşterisiyle birlikte açan Electro World, 65 farklı elektronik ürün grubunda, yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü özel indirimli fiyatlarla sunuyor. Electro World'ün yeni mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturan Batmanlılar, açılışa özel kampanyalardan faydalanarak, ağırlıklı olarak televizyon, dizüstü bilgisayar ve küçük ev aletleri ürün gruplarına ilgi göstererek yüzlerce elektronik ürünü avantajlı fiyatlarla satın alma şansı yakaladı. Electro World Batman mağazasında 8 kasa ilk 3 saat içerisinde 1.500'den fazla müşteri için aralıksız faaliyet gösterdi.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek "Büyüme planlarımız içerisinde lokomotif olacak franchise iş modelinin en son örneği olan Batman mağazamız ile 17'nci franchise mağazamızı açtık. Electro World olarak ise Türkiye'de toplamda 32 mağazaya ulaştık. El sıkıştığımız yeni yatırımcılarla fark yaratan ve bir cazibe unsuru olan yeni mağazalar açmaya ve işbirlikleri kurmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Electro World Türkiye, Yeni Mağazası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement