Eleşkirt'te Mart Karı Etkili Oluyor - Son Dakika
Güncel

Eleşkirt'te Mart Karı Etkili Oluyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ağrı Eleşkirt ilçe merkezinden kar yağışı görüntüleri Araç sürücüleri araçlarının üzerindeki karları temizlemesi İlçe halkından İlhan Yazıcı ile röportaj kar yağışı detayları Araç sürücüsü Mehmet Bayram ile röportaj ve detaylar Bölgede yaklaşık 20 Gün aranın ardından bu akşam yeniden kar yağışı başladı.

14.03.2016 21:50

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ağrı Eleşkirt ilçe merkezinden kar yağışı görüntüleri

Araç sürücüleri araçlarının üzerindeki karları temizlemesi

İlçe halkından İlhan Yazıcı ile röportaj kar yağışı detayları

Araç sürücüsü Mehmet Bayram ile röportaj ve detaylar Bölgede yaklaşık 20 Gün aranın ardından bu akşam yeniden kar yağışı başladı. Eleşkirt ilçe merkezinde de etkili olamaya başlayan yağışla sokaklar beyaz örtüye büründü.

Kar yağışının etkili olduğu yerleşimde ilçe sakinleri, işyerlerinin önünündeki ve araçlarının üzerindeki karları temizledi.

İlçe halkından İlhan Yazıcı AA muhabirine yaptığı açıklamada,tam bahar geldi derken yeniden kar yağışı başladı.akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı devam ediyor.burası kış memleketi ne zaman kar yağacağı belli değil dedi.

Kar yağışı araç sürücülerine bazı zorluklar yaşatıyor.Park halindeki araçlarını iş dönüşü karla kaplı halde görenler ise araçların üzerindeki karları temizliyorlar.

Araç sürücüsü Mehmet Bayram ise,mart karı yağdı.Atalarımızın dediği gibi mart kapıda baktırır kazma kürek yaktırır boşuna dememişler.şimdi mart ayında kar yağışı gerçekleşiyor güzelde yağıyor Allah sonunu hayır eylesin dedi.

Eleşkirt\'te Mart Karı Etkili Oluyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eleşkirt'te Mart Karı Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement