Elindeki Benzin Dolu Şişe ile PTT Müdürünü Rehin Aldı - Son Dakika
Güncel

Elindeki Benzin Dolu Şişe ile PTT Müdürünü Rehin Aldı

Elindeki Benzin Dolu Şişe ile PTT Müdürünü Rehin Aldı

Düzce'de, müteahhit firmaya bağlı olarak çalışan posta dağıtıcısı Mehmet Gürsoy, elindeki benzin dolu pet şişe ile PTT Düzce Başmüdürü Vedat Kandeğer'i bir süre rehin aldı.

30.01.2013 13:54

Düzce'de, müteahhit firmaya bağlı olarak çalışan posta dağıtıcısı Mehmet Gürsoy, elindeki benzin dolu pet şişe ile PTT Düzce Başmüdürü Vedat Kandeğer'i bir süre rehin aldı. Ücretini alamadığı için zor durumda olduğunu söyleyen Mehmet Gürsoy gözaltına alındı.

Olay saat 10.15'de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan PTT Müdürlüğü'nde meydana geldi. Müteahhit firmaya bağlı olarak çalışan posta dağıtıcısı Mehmet Gürsoy ücretini alamadığı gerekçesiyle yetkililerle tartıştı. Mehmet Gürsoy daha sonra elindeki benzin dolu pet şişeyle PTT Başmüdürü Vedat Kandeğer'in makam odasına girdi. Mehmet Gürsoy kapıyı kapatarak müdürü rehin aldı. Çalışanların ihbarı üzerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri, PTT Müdürlüğü'ne geldi. Polislerle kapının ardından yaklaşık 10 dakika görüşen Mehmet Gürsoy kapıyı açarak dışarı çıktı.

Mehmet Gürsoy ücretini alamaması nedeniyle çok zor durumda olduğunu söyledi. Polis, benzin dolu pet şişeyi Mehmet Gürsoy'un elinden aldı. Mehmet Gürsoy gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Düzce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elindeki Benzin Dolu Şişe ile PTT Müdürünü Rehin Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement