Elmas Koleji Öğrencilerden Afrin Harekâtı'na Anlamlı Destek - Son Dakika
Güncel

Elmas Koleji Öğrencilerden Afrin Harekâtı'na Anlamlı Destek

Elmas Koleji Öğrencilerden Afrin Harekâtı\'na Anlamlı Destek

Elmas Eğitim Kurumları olarak 650 öğrencinin katılımı ile Hilal ve Ay şekli oluşturarak kahraman Mehmetçiğimiz için Kur'anı Kerim tilaveti, akabinde öğrenci ve öğretmenler ile birlikte dua yapıldı.

26.02.2018 08:18  Güncelleme: 08:20

Dualarımız kalbi vatan aşkıyla çarpanlar için, dualarımız peygamberin (S.A.V.) izinde yürüyen MEHMETCİK için!...

Okul bahçesinde düzenlenen törende ise yaklaşık 650 öğrenci ile öğretmenleri, Türk bayrakları ile Hilal ve Ay şekli oluşturarak kahraman Mehmetçiğimiz koreografi oluşturdu. Öğrenciler ve öğretmenler, hep bir ağızdan "Selam olsun Afrin'e, selam olsun Mehmetçik'e. Dualarımız sizinle" diyerek Mehmetçik'e destek verdi.

Elmas Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi ve Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Karademir, Mehmetçik tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı ile her gün göğüslerini kabartan zaman zaman de üzen haberler aldıklarını belirtti.

Öğrenciler tarafından her gün okulda Kur'an-ı Kerim okunduğuna değinen Karademir, "Okunan Kur'an'ların ardından cuma günleri ise hatim duası ediyoruz. Onlar cephede iman gücü ile mücadele ederken biz de müminin gücü olarak okulumuzda onlara dua ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elmas Koleji Öğrencilerden Afrin Harekâtı'na Anlamlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement