Emniyet Müdürü Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Kılıç'a Ziyaret

Emniyet Müdürü Kılıç\'a Ziyaret

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri protokol ziyaretlerine devam ediyorlar.

06.03.2012 15:01

Beşiktaşlılar Derneği'nden Emniyet Müdürü Kılıç'a Ziyaret

Dernek yönetimi bu anlamda, Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ezer ve Seda Seçkin, Dernek Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun katıldı.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, yapılan kongre sonrasında genç bir ekip ile yönetimi devir aldıklarını ifade ederek, "Tanışmak ve çalışmalarımız hakkında bilgi vermek için sizi ziyaret ettik. Bizi kabul ettiğiniz teşekkür ederim" dedi.

Başkan Yıldız, Hatay Beşiktaşlılar Derneği bünyesinde bulunan futbol okulunu önemsediklerini dile getirerek, futbol okulunun gelişmesi ve daha çok çocuk ve gencin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla özveri ile çalışacaklarını söyledi.

İleriye dönük olarak büyük projelere imza atacaklarını belirten Başkan Yıldız ayrıca, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Beşiktaş Balosu'na Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç'ı davet etti.

Konuklarını sıcak bir ilgi ile karşılayan Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, spora ve sporcuya her zaman önem ve destek verdiklerini dile getirerek, "Yeni göreve gelen siz dernek yöneticilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Biz emniyet teşkilatı olarak her zaman yanınızda olmaya ve çalışmalarınıza destek vermeye hazırız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement