Miss Eurovision Türkiye Derya Erdem, En İddialı Ev Sahibi! - Son Dakika
Güncel

Miss Eurovision Türkiye Derya Erdem, En İddialı Ev Sahibi!

Miss Eurovision Türkiye Derya Erdem, En İddialı Ev Sahibi!

Miss Eurovision Türkiye güzeli seçilen Derya Erdem, uluslararası finale sayılı günler kala, 32 ülkeden gelecek güzellerle yarışmanın heyecanını yaşıyor.

13.11.2013 15:14  Güncelleme: 12:15

Derya Erdem, 18 Kasımda güzellerin yurt dışından gelmeye başlayacağını, heyecanlı ve eğlenceli bir sürecin onları beklediğini, yabancı güzellerle rakip olmasının yanı sıra ev sahibi olmanın bilincinde de olduğunu söylüyor. Kamp sürecinden aylar evvel sıkı bir hazırlık içine girdiğini, yaşam koçuyla hazırlandığını, beslenme ve spora önem verdiğini belirtiyor.

Kamp Süreci

Derya Erdem, kamp sürecine girdikten sonra çok yoğun olacaklarını, "Güzelliğin Evrimi" konsepti ile hazırlanan final gecesi koreografına bir dansçı gibi hazırlandıklarını söyledi. Aynı zamanda, yabancı güzellerle sponsor ve protokol ziyaretleri yapacaklarını, İstanbul'un tarihsel zenginliğini ve güzelliğini göstermek için kültürel gezilere katılacaklarını belirtti. Türk hamamında özel bir Türk gecesi, Ortaköy, bebek gibi gözde mekanlar da eğlenceye doyacaklarını sözlerine ekledi.

Derya Erdem, güzellik yarışması için güzel olmanın sadece anahtar olduğunu, dereceye girebilmek için genel kültürün ve bilginin önemine değindi. İsviçre'de doğduğu, 5 yabancı dil bildiği ve dünya kültürlerini tanıdığını, farklı ülkelerden gelecek birbirinden iddialı güzelleri rahatlıkla Türkiye ağırlayacağını söyledi. Rakip olsalar bile yarışmada ev sahibi kimliğinin öneminin farkında olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Miss Eurovision Türkiye Derya Erdem, En İddialı Ev Sahibi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement