Engelli Çocukların Akvaryum Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Engelli Çocukların Akvaryum Heyecanı

Engelli Çocukların Akvaryum Heyecanı

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla dikkat çeken Beylikdüzü Belediyesi, 900 kilogram mavi kapak ve plastik malzeme toplayan 60 engelli çocuğu, İstanbul Akvaryum'a götürdü.

20.12.2012 13:36

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla dikkat çeken Beylikdüzü Belediyesi, 900 kilogram mavi kapak ve plastik malzeme toplayan 60 engelli çocuğu, İstanbul Akvaryum'a götürdü.

Beylikdüzü Belediyesi'nin katkılarıyla Beylikdüzü İlkevin Rehabilitasyon Merkezi ve Beylikdüzü Sevgi ve Dayanışma Derneği'nin ortaklaşa organize ettiği, Maya Restaurant ve Balıkçı Kenan'ın sponsor olduğu İstanbul Akvaryum gezisine, 900 kilogram mavi kapak ve plastik malzeme toplayan 60 engelli çocuk katıldı.

Engelli çocuklar ve aileleri İstanbul Akvaryum'da farklı bir coşku yaşadı. Cam akvaryumlardan devasa köpek balıklarını izleyen engelli çocuklar, balıklar yanlarına yaklaşırken büyük heyecan yaşadı. Balıklara sevgi gösterilerinde bulunan çocuklar, akvaryum içerisinde Amazon Ormanı'nda da oksijen depoladı.

"SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ HER ZAMAN YANINDAYIZ"

İstanbul Akvaryum gezisi sonrasında ise engelli çocuklar, Balıkçı Kenan'da ağırlandı. Programa Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de katıldı. Kaymakam Demirkol, topluma maddi ve manevi açıdan faydalı hizmet üreten kurum ve sivil toplum kuruluşların her zaman yanında olacaklarını dile getirdi ve engelliler için özellikle son yıllarda önemli iyileştirmeler yapıldığını, bunun da sevindirici olduğunu ifade etti.

"ENGELLİLER İÇİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un engelli çocuklara ve ailelerine selamını ileten Başkan Yardımcısı Yeşil ise, belediye olarak engelli konusu için elden gelen tüm imkanları seferber ettiklerini, bu konuda başka kuruluşların yapmış olduğu çalışmalara da destek olduklarını söyledi.

Sevgi ve Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Kazan, düzenlenen organizasyona destek olan herkese teşekkür etti. Engelli çocuklar ve aileleriyle çok eğlenceli bir gezi yaptıklarını belirten Kazan, dernek olarak bundan sonra da topluma faydalı, farklı çalışmaların içerisinde yer alacaklarını kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli Çocukların Akvaryum Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement