Engelliler, AK Partili Gençleri Farklı Geçti - Son Dakika
Güncel

Engelliler, AK Partili Gençleri Farklı Geçti

Engelliler, AK Partili Gençleri Farklı Geçti

Şanlıurfa'da Engelliler Haftası nedeniyle Ampute Futbol Takımı ile AK Parti Gençlik Kolları arasında dostluk maçı düzenlendi.

15.05.2015 11:38

Şanlıurfa'da Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde EyyübiyeAmpute Futbol Takımı ile AK Parti İl Gençlik Kolları dostluk maçı düzenledi. Karşılaşmayı ampute futbol takımı 4-2 kazandı.

Karşılaşmayı izleyen AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül maçın ardından yaptığı konuşmasında, "EyyübiyeAmpute spor takımı ile bizim gençlik kolları aynı şartlarda, bu gece maç yaptılar. Tabi ki EyyübiyeAmpute Spor Kulubü bizim takıma çok gol attılar. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Engellilerimize yeter ki imkan verilsin neler başarabileceklerini bize gösterirler. Partimiz olarak ta engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları noktasında daha hassas davranacağız. İnşallah bu tür etkinliklerle tekrardan beraber olacağız ama yıl boyu her zaman beraberiz. Engellilerimizle Allah arasında engel yok. Onların duyguları, sevgileri, muhabbetler, yakınlaşmaları bizler için çok kıymetli" dedi.

Ardından maçı kazanın engelli sporcuları tebrik eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk ise "Engelliler haftası olması nedeniyle, EyyübiyeAmpute futbol takımıyla bir futbol maçı organizasyonu yaptık. Sağ olsunlar bizi kırmadılar, bu etkinliğimize katıldılar. Biz empati kurarak, onların yerine geçip, onlarla birlikte top oynamaya başladık. 4-2 bizi yendiler. Şunu da söylemeden geçemiyorum, hepimiz bir engelli adayıyız. Bunu unutmadan her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız" diye konuştu.

Son olarak söz alan Bedensel Engelliler Dernek Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Tapışık ise şunları söyledi: "Çok güzel bir maç oynandı. EyyübiyeAmpute futbol takımı 4, AK Parti Gençlik kolları 2 maçı biz aldık. En kötü günümüz böyle olsun diyorum. Tüm engelli kardeşlerimin Engelliler Haftası'nı kutluyorum."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Engelliler, AK Partili Gençleri Farklı Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement