Ergen ve Kulak'a Ödül - Son Dakika
Güncel

Ergen ve Kulak'a Ödül

Ergen ve Kulak\'a Ödül

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Thomas Bonifield, başarılı çalışmalarından dolayı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak'ı ödüllendirdi.

30.07.2013 14:39

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Thomas Bonifield, başarılı çalışmalarından dolayı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak'ı ödüllendirdi.

İHA'nın 2012 yılındaki 'banner' projesinde başarılı bir performans sergileyen ve hedef kotayı aşarak birinci olan Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile ikinci olan Adnan Kulak, Genel Müdür Bonifield tarafından birer ipad ile ödüllendirildi. İstanbul Wow Otel'de yapılan Bölge Müdürleri Toplantısı'nda, 2013 yılının ilk 6 ayının değerlendirmesini yapan Thomas Bonifield, başarılı geçirdikleri 2012 yılından sonra, 2013 yılının ilk 6 ayında sergilenen performansın kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Herkesin canla başla çalıştığını belirten İHA Genel Müdürü Bonifield, "Arkadaşlarımızın performanslarından memnunuz. 2013 yılının ilk 6 ayı İHA'nın kuruluşundan bu yana bölgelerin en başarılı olduğu ilk yarı oldu. Güzel işler yaptık. Uygulamaya koyduğumuz yeni projelerde bu yarıda çok iyi sonuçlar aldık. Bu toplantı, en moralli olduğumuz toplantıların başında geliyor. Bu performansımız devam ettiği müddetce, çok daha iyi işler yapacağımıza, önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

2012 yılında uygulamaya konulan 'banner' projesinde çok iyi sonuç aldıklarını açıklayan Thomas Bonifield, "Bu çalışmada iki bölgemiz büyük bir başarı elde etti. Çok iyi performans sergiledi. Samsun Bölgemiz birinci, Adana Bölgemiz ise ikinci oldu. Bu bölge müdürlerimizi teşvik amaçlı birer ipad ile ödüllendirdik. Önümüzdeki dönemlerde ödülün boyutu büyüyecek. Her iki arkadaşımızı da yürekten tebrik ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ergen ve Kulak'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement