Esenyurt'ta Arif Şentürk ile Balkan Rüzgarları Esti - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Arif Şentürk ile Balkan Rüzgarları Esti

Esenyurt\'ta Arif Şentürk ile Balkan Rüzgarları Esti

Rumeli ve Balkanların sevilen sanatçısı Arif Şentürk, Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, birbirinden güzel ve hareketli türküleriyle göçmenleri coşturdu.

14.01.2014 13:13

Rumeli ve Balkanların sevilen sanatçısı Arif Şentürk, Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, birbirinden güzel ve hareketli türküleriyle göçmenleri coşturdu.

Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, bu hafta Rumeli ve Balkanların sevilen sanatçısı Arif Şentürk, dev bir konser ile Esenyurtlular ile buluştu. Esenyurt Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa yaklaşık yaklaşık 2 bin Balkan Göçmeni Esenyurtlu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Vejdi Vatansever ve Elif Yeşil Özkabaş da katıldı.

ŞENTÜRK, KADIOĞLU İLE DÜET YAPTI

Arif Şentürk birbirinden güzel ve hareketli türkülerle Esenyurtlu Balkan göçmeni vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Şentürk' ün okuduğu bir türküde Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşlik etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, düzenlenen programın Trakya ve Balkan kökenli yurttaşlar için birlik ve beraberlik açısından önem arz ettiğini söyledi. Başkan Kadıoğlu, "Böyle keyifli bir etkinlik ile sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum. Allah neşenizi, birlik ve beraberliğinizi daim etsin. Aynı toprakların suyunu içen ve şimdi Esenyurt' ta böyle değerli bir sanatçının türkülerine ortak olmak sizlerin birlik ve beraberliğinizin göstergesidir" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Arif Şentürk ile Balkan Rüzgarları Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement