Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldu

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldu

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı Avrupa'nın en büyüğü oldu.

04.04.2015 16:57

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı Avrupa'nın en büyüğü oldu. Geçen sezon ilk kez mücadele ettiği Avrupa Bayanlar Masa Tenisi Şampiyonlar Ligi'nde final oynama başarısı gösteren ekip, bu sezon ise mutlu sona ulaştı ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu.

Finalde karşılaştığı Avusturya ekibi Linz AG Froschberg'i deplasmanda 3-2 yenen takım, rakibini rövanş maçında ise 3-1 yendi.

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı bu başarı ile ülkemize tarihi bir başarı daha yaşattı.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanan maçta sarı-lacivertli ekibi; Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar İsfendiyar Zülfikari, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, Amatör Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya ile çok sayıda taraftar yalnız bırakmadı. ETTU Başkanı Ronald Kramer de maçı izleyenler arasındaydı.

Antrenör David Sargsyan yönetimindeki sarı-lacivertli ekip maçta Wen Jia, Irene Ivancan ve Elizabeta Samara görev aldı. Irene Ivancan rakibine mağlup olurken, Elizabeta Samara bir, Wen Jia ise 2 galibiyet aldı ve takımımız maçtan 3-1 galip ayrıldı. Ekibimiz bu sezon Avrupa'da oynadığı 10 maçtan da galip ayrılarak, şampiyonluğa uzandı.

Galibiyetin ardından teknik heyeti ve oyuncular galibiyeti Başkan ve yöneticilerle birlikte kutladılar. Oyuncular kupayı ETTU Başkanı Ronald Kramer'in elinden aldılar ve büyük sevinç yaşadılar. Ardından kupayı Başkan Aziz Yıldırım'a götürdüler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement