Ferhan İstanbullu ile Modaya Dair Sahbet - Son Dakika
Güncel

Ferhan İstanbullu ile Modaya Dair Sahbet

Ferhan İstanbullu ile Modaya Dair Sahbet

American Express; spor, müzik, yeme-içme ve sanattan sonra modayı da destekliyor.

09.10.2013 08:50

American Express'le "Stil Konuşmaları" buluşmalarında Ferhan İstanbullu ile modaya dair…

Garanti Bankası'nın müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek farklı segmentler için çok çeşitli ürünler sunan, dünyanın en prestijli kredi kartı markalarından biri olan American Express; spor, müzik, yeme-içme ve sanattan sonra modayı da destekliyor. Bu kapsamda, 7-11 Ekim tarihleri arasında Kuruçeşme Arena'de, IMG Fashion tarafından düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'a ana sponsor olan American Express, moda haftası süresince, kart kullanıcılarına özel etkinlikler ve ayrıcalıklar sunuyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express süresince American Express Card kullanıcıları defileleri Türkiye'de ilk defa Skybox isimli özel bir alandan izleyebilecekler. Habitat Sonbahar/Kış 2013 koleksiyonu ile dekore edilen Skybox alanında ayrıca beş gün boyunca Dilek Hanif, Ahu Yağtu, Hakan Öztürk, Ferhan İstanbullu, Ayşe Ferhangil, Mehmet Turgut gibi moda dünyasının yakından tanıdığı isimler "Stil Konuşmaları" (Stylist Talk) sohbet buluşmalarını gerçekleştirecekler.

Moda dünyasının profesyonelleri fotoğrafçı, basın, modacı, model perspektiflerinden modayla ilgili hayata bakışlarını, birikimlerini ve görüşlerini aktaracaklar.

İlk gün Marie Claire Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ferhan İstanbullu ile buluşan American Express Card kullanıcıları, yaklaşık yarım saat süren sohbet boyunca, moda dergilerinin hazırlanışı, Türkiye'de dergicilik, moda ve lüksün tanımı, mesleklerinin avantajları ve dezavantajlarından hakkında sohbet edip sorular sordular.

American Express Card kullanıcıları ayrıca, defilelerde yer alan ünlü tasarımcıların yeni koleksiyonlarından, %20 indirimle alışveriş yapma imkanı bulacak.

Türkiye'nin önde gelen moda organizasyonu gücüne güç katarak uluslararası alanda ilgi çekerken bu sponsorlukla American Express de Türk moda endüstrisinin ortaklarından biri haline gelecek. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express, beş gün boyunca şehirde stil sahibi defilelere, yaratıcı sunumlara ve trend belirleyici etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferhan İstanbullu ile Modaya Dair Sahbet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement