Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Fetö\'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'ün, daha önce İstanbul'da tutuklanan kayınbiraderi örgütün sözde "Rusya İmamı" Ali Sami Yıldırım'ın eşinin de aralarında bulunduğu...

03.11.2016 12:55

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'ün, daha önce İstanbul'da tutuklanan kayınbiraderi örgütün sözde "Rusya İmamı" Ali Sami Yıldırım'ın eşinin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında Adil Öksüz'ün daha önce tutuklanan kayınbiraderi ve örgütün sözde "Rusya İmamı" Ali Sami Yıldırım'ın eşi Melike Yıldırım da bulunuyor.

Örgütün sözde "Rusya imamı" Ali Sami Yıldırım, İstanbul Üsküdar'da Öksüz'ün saklanıp kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla gözaltına alınmış ve 9 Ağustos'da tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement