Fuar Ziyaretçileri "Önce Sağlık" Dedi - Son Dakika
Güncel

Fuar Ziyaretçileri "Önce Sağlık" Dedi

Fuar Ziyaretçileri "Önce Sağlık" Dedi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nin Enternasyonal Fuar'daki bilgilendirme toplantıları, tahminlerin üzerinde bir ilgi gördü.

09.09.2013 10:29

9 gün süren sağlık sohbetlerini binlerce İzmirli dikkatle izledi. Fuar'da ayrıca, sünnet kampanyası için kayıtlar da alındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nin 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl ikincisini düzenlediği "Gün Batımında Sağlık Sohbetleri" fuarı, ziyarete gelenler tarafından büyük ilgi gördü. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sokağı'nda yer alan standı ziyaret eden vatandaşlar, her akşam saat 19.30'da hastanenin uzman doktorlarıyla bir araya gelerek kalpten sağlıklı beslenmeye, diş sağlığından ilk yardıma kadar pek çok konuda bilgi sahibi olduğu gibi doktorlara sorular da yöneltti. 9 gün süren sağlık sohbetlerini binlerce İzmirli dikkatle izledi.

Dinlediler, öğrendiler, kazandılar

"Gün Batımında Sağlık Sohbetleri" kapsamında Eşrefpaşa Hastanesi diş doktoru Semra Öke "Ağız ve Diş Sağlığı", Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ercan Koru "Rahim Ağzı Kanseri", diyetisyen Güneş Akyıl "Sağlıklı Beslenme", Spor Hekimi Dr. Mesut Nalçakan "Sağlıklı Yaşam Egzersizleri", Dr. Nihat Mermer "Çocuklarda Ev Kazaları", Dr. İlkay Sualp Minisker "Ergenlik Dönemi", Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Nalan Köseoğlu "Uyku Bozuklukları", Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gaffar Karadoğan "Bu Kalp Seni Unutur Mu?", Genel Cerrah Dr. Serhan Çelikhisar "Meme Kanseri" ve Biyokimya Uzmanı Dr. Mehmet Kali Hasırcı'dan "Kan ve Organ Bağışı" başlıklı sunumlar gerçekleştirdi.

Eşrefpaşa Hastanesi, seminerlerine katılan vatandaşlara sağlık çantası ve çeşitli promosyonlar ile eğitim broşürleri dağıttı.

Büyükşehir'den "Sünnet kampanyası"

Seminerlerin büyük ilgi gördüğünü belirten Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Bora İrer, beklenenin üzerinde katılım olduğunu belirterek, "Standımızı ziyaret eden vatandaşlarımıza hastanemizde verdiğimiz hizmetleri tanıttık. Aynı zamanda doktorlarla bir araya gelerek çeşitli sağlık konularında bilgiler almasını sağladık. Maddi geliri düşük vatandaşlarımızın erkek çocuklarına yönelik başlattığımız sünnet kampanyası için de ön kayıt almaya başladık" diye konuştu.

82. İEF'de İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, Herkes İçin Sağlık Derneği ve İzmir Tabipler Odası işbirliğinde düzenlenen "Sağlıklı Sohbetler ve Saatler" başlıklı sağlık sohbetleri de büyük ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fuar Ziyaretçileri 'Önce Sağlık' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement