Garanti'den "Yeni Yıl Kredisi" - Son Dakika
Güncel

Garanti'den "Yeni Yıl Kredisi"

Garanti\'den "Yeni Yıl Kredisi"

Garanti Bankası "Yeni Yıl Kredisi" kampanyasıyla, yılın son günlerinde nakit ihtiyacı olanlara fırsatlar sunuyor.

23.12.2014 12:06

Garanti Bankası "Yeni Yıl Kredisi" kampanyasıyla, yılın son günlerinde nakit ihtiyacı olanlara fırsatlar sunuyor.

Garanti açıklamasına göre, müşteriler, "Yeni Yıl Kredisi" kampanyası kapsamında ayda 365 lira taksitli, 10 bin lira tutarlı krediyi 50 lira masraflı ya da yüzde 0,95 faizli 3 bin lira tutarlı krediyi 15 lira dosya masraflı olarak kullanabiliyor. İsteyenler, 36 aya varan vadelerde 100 bin liraya kadar sunulan krediden faydalanabiliyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, "Müşterilerimizin 2015 yılına diledikleri gibi hazırlanabilmesi için ihtiyaç duydukları krediyi, hem uygun faizle hem de kolay ve hızlı bir şekilde vermeyi amaçlıyoruz. Müşterilerimiz, krediye tüm kanallar üzerinden başvuru yapabiliyor" ifadesini kullandı.

Krediye internet şubesinden başvuranların, şubeye gitmeden hızlı, kolay ve evraksız kredi kullanabildiklerini kaydeden Genç, kredi tutarının müşterinin hesabına anında yatırıldığını, banka şubelerine yapılan başvurularda ise sadece nüfus cüzdanının yeterli olduğunu belirtti.

Genç, şunları kaydetti:

"444 0 335 numaralı Tam Destek Hattı'nı arayanlar, kredi başvurularını tek bir telefonla kolayca tamamlayabiliyor. 'Tam Destek'  hizmetimizden yararlanan müşteriler, kredi kullandıktan sonra ihtiyaç halinde vadeyi uzatabiliyor veya taksitleri erteletebiliyor. Kredileri bitmeden yeni ihtiyaç oluşması halinde de ek kredi alabiliyor." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Garanti'den 'Yeni Yıl Kredisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement