Garip: "Kimse Türk Milletinin Sabrını Sınamaya Kalkmasın" - Son Dakika
Güncel

Garip: "Kimse Türk Milletinin Sabrını Sınamaya Kalkmasın"

Garip: "Kimse Türk Milletinin Sabrını Sınamaya Kalkmasın"

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip, “İlelebet göklerde dalgalanacak olan şanlı bayrağımıza alçakca, haince ve kalleşçe yapılan saldırıyı şiddet, nefret ve esefle kınıyoruz” dedi.

13.06.2014 11:33

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip, "İlelebet göklerde dalgalanacak olan şanlı bayrağımıza alçakca, haince ve kalleşçe yapılan saldırıyı şiddet, nefret ve esefle kınıyoruz" dedi.

Diyarbakır Lice 2. Hava Üs Komutanlığında yaşanan elim ve talihsiz bayrak indirme hadisesi ile ilgili açıklama yapan Garip, şöyle konuştu: "5 bin yıllık Türk tarihi boyunca zaman zaman rengi ve şekli değişmiş olsa da bazen esaret altına alınmaya çalışılsa da en zor günlerde bile Türk milleti olarak bayrağımızı esaretten kurtardık. İlelebet göklerde dalgalanacak olan şanlı bayrağımıza alçakca, haince ve kalleşce yapılan saldırıyı şiddet, nefret ve esefle kınıyoruz. Hiç kimse asil Türk milletinin sabrını bayrağımız gibi kutsallarımız üzerinden sınamaya kalkmasın. Yoksa sonuçları çok ağır olur." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Garip: 'Kimse Türk Milletinin Sabrını Sınamaya Kalkmasın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement