Gaziantep Eğitimine Hayırsever Sevim Olcay Desteği - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Eğitimine Hayırsever Sevim Olcay Desteği

Gaziantep Eğitimine Hayırsever Sevim Olcay Desteği

"Eğitime Yüzde Yüz Destek" ve "Bir Okul, Bin Gelecek" kampanyaları kapsamında Vali Erdal Ata ile Hayırsever Sevim Olcay arasında protokol imzalandı.

17.12.2014 15:59  Güncelleme: 16:06

Protokole göre Şehitkamil İlçemiz Bilek Mahallesinde eski Bilek İlköğretim okulu bahçesine yapılan 9 derslikli ilkokula, nakdi bağış karşılığı Sevim-Şevket Olcay adı verilecek.

Valilik Makamında gerçekleştirilen imza protokolüne Vali Yardımcısı Adil Nas, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Hayırseverin kızı Dilek Olcay ve damadı Cengiz Gülenler de katıldı.

Protokol imza töreninde Vali Erdal Ata, "İlimizin de ülkemizin de en önemli sorunu eğitim. Çağdaş ülkeler seviyesine çıkmak istiyorsak, mutlaka ve öncelikle eğitimle ilgili sorunları çözmeliyiz. Eğitime daha fazla kaynak ayırarak, eğitimin kalitesini mutlaka yükseltmeliyiz. Bunu yapabilirsek hedeflerimizi gerçekleştirmekte o derecede kolay olacaktır. Bu inançla bir taraftan devletimizin imkânlarını, öbür taraftan da hayırseverlerimiz ile kurum ve kuruluşların katkısını sağlamaya çalışıyoruz. Ben Devletim ve milletim adına, Sayın Sevim Olcay ve aile fertlerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Protokol imzası sırasında duygularını ifade eden hayırsever Sevim Olcay, eğitime destek olmaktan mutlu olduğunu belirterek buna imkan sağlayan Vali Erdal Ata'ya teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Sevim-Şevket Olcay İlkokulu'nun protokolü imzaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Eğitimine Hayırsever Sevim Olcay Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement