Gaziantepli Engelliler Üst Geçitlerdeki Asansörlerden Şikayetçi - Son Dakika
Güncel

Gaziantepli Engelliler Üst Geçitlerdeki Asansörlerden Şikayetçi

Gaziantepli Engelliler Üst Geçitlerdeki Asansörlerden Şikayetçi

Gaziantepli engelliler üst geçitlerdeki asansörlerden şikayetçiGaziantep'te, engelli ve yaşlılar üst geçitlerdeki asansörlerin çalışmamasından şikayet ediyor.

10.09.2016 12:41

Gaziantepli engelliler üst geçitlerdeki asansörlerden şikayetçi

Gaziantep'te, engelli ve yaşlılar üst geçitlerdeki asansörlerin çalışmamasından şikayet ediyor. Yolun karşısına geçmek için üst geçitlerdeki asansörleri kullanmak isteyen engelliler, asansörlerin çalışmaması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını ifade ediyor.

Gaziantep'te üst geçitlerde asansörlerin gerekli bakımları yapılmadığı için çalışmaması engelli ve yaşlıları mağdur ediyor. İpekyolu Bulvarı üzerindeki Bedri İncetahtacı üst geçidini kullanmak isteyen engelli İsmail Er, asansörlerin çalışmadığını görünce kavşakta mahsur kaldığını söyledi. Engelli ve yaşlıların yaşadığı mağduriyetin biran önce düzeltilmesi için yetkililere seslenen Er, "Adliyede işlerim vardı. İşlerim bittikten sonra eve gitmek için üst geçide geldim. Ancak asansörün çalışmadığını gördüm. Büyükşehir Belediyesi'ni aradım ve bana sözleşmelerinin bittiğini, yenilenmesini beklediklerini söylediler. Üst geçitte mahsur kaldım ve mağdur oldum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepli Engelliler Üst Geçitlerdeki Asansörlerden Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement