Gaziemir Belediyesi Şehit Anneleri ve Eşleriyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gaziemir Belediyesi Şehit Anneleri ve Eşleriyle Kahvaltıda Buluştu

Gaziemir Belediyesi Şehit Anneleri ve Eşleriyle Kahvaltıda Buluştu

Gaziemir Belediyesi, Anneler Günü'nde şehit anneleri ve şehit eşleri için özel bir program düzenledi. Belediye Başkanı Ünal Işık, şehit yakınlarıyla bir araya gelerek desteklerini ifade etti ve Anneler Günü'nü kutladı.

12.05.2024 13:25  Güncelleme: 13:28

(İZMİR)- Gaziemir Belediyesi'nin Anneler Günü'nde düzenlediği kahvaltıda, şehit anneleri ve şehit eşleriyle bir araya gelen Başkan Ünal Işık, "Bizim için çok değerlisiniz. Her zaman yanınızda olacağız. Anneler Günü'nüz kutlu olsun" dedi.

Gaziemir Belediyesi, Anneler Günü'nde şehit anneleri ve şehit eşleri için özel bir program düzenledi. Anneler Günü etkinliğine ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Ünal Işık, şehitlerin anneleri, eşleri ve çocuklarıyla sohbet etti, taleplerini dinledi. Duygu dolu anlar yaşayan şehit yakınlarının acılarını paylaşan Başkan Işık, her zaman şehit ailelerinin destekçisi olacaklarını ifade etti.

"Bu özel günde sizleri ağırlamaktan gurur duydum, mutlu oldum" diyen Başkan Ünal Işık, "Sizler, en değerli varlıklarınızı, vatanımızın bağımsızlığı uğruna şehit verdiniz. Bugün özgür bir ülkede yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimiz vatan toprağına, sizler de bize emanetsiniz. Ne yapsak da sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Anneler Günü'nüz kutlu olsun. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gaziemir Belediyesi Şehit Anneleri ve Eşleriyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika


Advertisement