Gelin Damatlardan Çılgın Gangnam Style - Son Dakika
Güncel

Gelin Damatlardan Çılgın Gangnam Style

Fethiye sokaklarında, iki damat ve iki gelin "Gangnam Style" klibi çekti.

03.11.2012 11:31  Güncelleme: 16:42

Fethiye'de iki damat ve iki gelin sokakta sergiledikleri ve tüm dünyada izlenme rekorları kıran "Gangnam Style" klipi büyük beğeni topladı.

Fethiye'de dünya evine giren Zeynep Ayhan ve Okan Sezgin ile Özlem yardım ve Fuat Eren isimli iki çift, nikah törenlerinin ardından eşine az rastlanır bir görüntüye imza attı. Son günlerde isminden sıkça söz edilen ve tüm dünyada izlenme rekorları kıran Güney Koreli PSY'nin "Gangnam Style" adlı klipini canlandırdı.

Dört kafadar birlikte gittikleri kuaför, at çiftliği, Fethiye merkezdeki bir iş merkezi ve Ölüdeniz Barlar Sokağı ile sokaklarda "Gangnam Style" klipi çekti. Güney Koreli PSY'nin klipindeki sahnelerin canlandırıldığı klip büyük beğeni topladı.

TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK İZLENEN İKİNCİ VİDEOSU

Bu arada Rap şarkıcısı PSY, "Gangnam Style" ile tüm dünyada fırtına gibi esmeye devam ederken şarkının klibi de YouTube'da tüm zamanların en çok izlenen ikinci videosu oldu.

Güney Koreli rap şarkıcısı PSY'nin seslendirdiği ve ilginç dansıyla süslediği "Gangnam Style" adlı şarkı bugünlerde tüm dünyada fenomen haline geldi. Şarkının kendisi kadar video klibi de büyük ilgi görüyor. "Gangnam Style", video paylaşım sitesi YouTube'da 620 milyon kez izlenerek tüm zamanların en çok izlenen ikinci videosu oldu.

Gerçek adı Park Jae-Sang olan 34 yaşındaki şarkıcı Seul'deki gözde bir alışveriş semti olan Gangnam'ı konu ettiği tekno tarzı şarkısıyla temmuz ayından bu yana dünya çapında bir yıldız haline geldi.

At binme figürlü dansıyla herkesin ilgisini çekep klip, cuma günü Jennifer Lopez'in 'On the Floor' şarkısının video klibini geride bırakarak ikinci sıraya yerleşti. Ancak tüm zamanların en çok izlenen videosunun ilk sırasında hâlâ 790 milyon izlemeyle Kanadalı genç şarkıcı Justin Bieber'in 'Baby' adlı hit şarkısının videosu yer alıyor.

Gelin Damatlardan Çılgın Gangnam Style
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gelin Damatlardan Çılgın Gangnam Style - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement