Gelişim Üniversitesi Öğrencileri, Kan Bekleyen Insanlara Umut Oldu - Son Dakika
Güncel

Gelişim Üniversitesi Öğrencileri, Kan Bekleyen Insanlara Umut Oldu

Gelişim Üniversitesi Öğrencileri, Kan Bekleyen Insanlara Umut Oldu

Gelişim Üniversitesi öğrencileri, kan bekleyen insanlara umut olduErdinç YILDIRIM/İSTANBUL,(DHA) İSTANBUL Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 'Bir damla Bin Umut' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışında bulunarak kan bekleyen insanlara umut oldular.

20.10.2016 16:02

Gelişim Üniversitesi öğrencileri, kan bekleyen insanlara umut oldu

Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL,(DHA) İSTANBUL Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 'Bir damla Bin Umut' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışında bulunarak kan bekleyen insanlara umut oldular.

Eğitimin artmasıyla kan verme bilincinin de artacağına dikkat çekmek için kan bağışı etkinliğine bu yıl da yer veren İstanbul Gelişim Üniversitesi Türk Kızılay'ı Kulübü katkılarıyla düzenlendi.

Etkinliğin ilk günü; Gelişim Üniversitesi Rektörlük Binası'nda, ikinci günü Sağlık Bilimleri Yüksekokulu'nda, üçüncü ve dördüncü günü ise Meslek Yüksek Okulu'nda yapıldı. Geçen yıla oranla ilginin daha yoğun olduğu 'Bir damla Bin Umut' sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 kişilik ekiple yaklaşık 400 ünite kan toplandı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20 kişilik ekiple çalıştıklarını dile getiren Türk Kızılay'ı Kulüp Başkanı Fatih Temur,"Bu etkinliğe başlarken farkındalık yaratmayı amaçladık. İnsanlara hayat kurtarmak ister misiniz dediğimizde hayır diyemiyorlar bu konuda güzel sonuçlar aldık. Amacımız insanlardaki kan bağısı konusundaki önyargıları kırmak, kan bağışının ne kadar önemli olduğunu ve kan bekleyen insanlar için ne kadar önemli olduğunu anlatmak" dedi.

Kan bağışında bulunan Gelişim Üniversitesi Öğrencileri kan bekleyen insanlar için kanın ne kadar değerli olduğunu ve herkesi kan bağışına davet ettiler.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelişim Üniversitesi Öğrencileri, Kan Bekleyen Insanlara Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement