Genç Kızın Tabutu Beyaz Gelinlikle Mezarlığa Getirildi - Son Dakika
Güncel

Genç Kızın Tabutu Beyaz Gelinlikle Mezarlığa Getirildi

Genç Kızın Tabutu Beyaz Gelinlikle Mezarlığa Getirildi

Mardin'de öğrenci servisinin kamyonla çarpıştığı kazada yaşamını yitiren Songül Doğan ve Esra Sungur ile Emin Sekmen Nusaybin'de toprağa verildi.

09.10.2013 18:41  Güncelleme: 08:57

Mardin'de öğrenci servisinin kamyonla çarpıştığı kazada yaşamını yitiren Artuklu Üniversitesi öğrencileri Songül Doğan ve Esra Sungur ile sürücü Emin Sekmen'in cenazeleri, Nusaybin İlçesi'nde düzenlenen bir törenle toprağa verildi.

Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can, Belediye Başkanı Ayşe Gökkan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve yaklaşık bin kişinin katıldığı törende, Esra Sungur'un gelinliğe sarılı tabutu omuzlarda taşınarak Mala Sait Camisi'ne getirildi. Beyaz gelinlikle camiye getirilen Esra Sungur ile Songül Doğan'ın burada cenaze namazları kılındı. Cenaze namazlarının ardından Sungur'un beyaz gelinlikle sarılı tabutu, Moris-2, Songül Doğan'ın tabutu ise Moris Mezarlığı'na götürüldü. Her iki genç kızın cenazeleri, zılgıtlar ve Kürtçe ağıtlar eşliğinde, gözyaşları arasında toprağa verildi. Servis sürücüsü Emin Sekmen'in cenazesi ise Kuyular Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kızın Tabutu Beyaz Gelinlikle Mezarlığa Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement