Genç Kocaelililer İZAYDAŞ'ta - Son Dakika
Güncel

Genç Kocaelililer İZAYDAŞ'ta

Genç Kocaelililer İZAYDAŞ\'ta

İZAYDAŞ, Genç Kocaelililer Derneği yönetimini ağırladı

04.06.2013 14:38  Güncelleme: 14:39

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, yaptığı çalışmalar ve verdiği hizmetler hakkında bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli'nin sivil toplum kuruluşlarını tesiste ağırlamaya özen gösteren İZAYDAŞ, Genç Kocaelililer Derneği (GKD) yönetimini ağırladı. Çalışmaları yerinde gören GKD Başkanı Ayhan Varol, "İZAYDAŞ'ın çalışmaları ile daha temiz ve sağlıklı bir şehirde yaşıyoruz" dedi.

GENÇ KOCAELİLİLER TAM KADRO

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın ev sahipliği yaptığı ziyarete,

Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Ayhan Varol, Yönetim Kurulu Üyeleri Umut Ongül, Osman Bina, Ömürhan Kurtuluş, Melih Ertuğ, Selim Çoban, Batuhan Sakaoğlu, Sedat Köse, Barış Kocatürk, Gülsüm Çolak, Filiz Kayabay, Abdulkadir Köybaşı, Pınar Atabay, Aytekin Meydan ve Şerit Ağca katıldı.

DETAYLI BİLGİLENDİRME

İZAYDAŞ Çevre Yönetim Sistemleri Sorumlusu Aysun Saraç, GKD yöneticilerine İZAYDAŞ'ın çalışmaları hakkında teknik detayları kapsayan bir sunum yaptı. Düzenlenen saha gezisi ile evsel atık depolama alanları, çöp gazı ve biyogaz enerji üretim tesisleri, sterilizasyon ve yakma tesisinin çalışmalarını da yerinde görme fırsatı bulan GKD yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"İZAYDAŞ SAYESİNDE ŞEHRİMİZ DAHA TEMİZ"

GKD Başkanı Ayhan Varol, ziyaret programı sayesinde tesis ile ilgili daha çok bilgiye sahip olduklarını belirterek, "Bu ziyaret bizim için son derece faydalı oldu. İZAYDAŞ'ın çalışmaları ile daha temiz ve sağlıklı bir şehirde yaşıyoruz" diye konuştu.

ZİYARET HATIRASI

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç da GKD yönetimini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Dernek Başkanı Ayhan Varol'a ziyaret anısına İZAYDAŞ logolu kristal kule armağan etti. Varol ise Genel Müdür Saraç'a derneğin flaması, hatıra fotoğrafı tablosu ve şilt takdim etti. Ziyaret programı toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Kocaelililer İZAYDAŞ'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement