Geri Dönüşümde Kadın Eli - Son Dakika
Güncel

Geri Dönüşümde Kadın Eli

Geri Dönüşümde Kadın Eli

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği tarafından geliştirilen ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Ajansımızdan destek almaya hak kazanan "Kadınlar İleriyi Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor" projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

27.07.2013 12:35

Açılış toplantısına Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ayfer Örten, Birlik Müdürü Sayın Mehmet Durak, Ajansımızdan ise Genel Sekreter Vekili Sayın Veli Oğuz, Afyonkarahsiar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sayın Tuğrul Çınar ve İzleme ve Değerlendirme Birimi uzmanlarından Sayın Fatih Sever katıldılar.

Afyonkarahisar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün ortak olduğu projenin toplam bütçesi 118 bin TL. Ajansımızın %90 oranında hibe desteği sağladığı projenin süresi 9 ay.

Proje, ev ekonomisi ve evsel atıkların yönetimi hususlarında kadınların oynadığı kritik rolden yola çıkarak, geri dönüştürülebilecek ürünler konusunda kadınların bilinçlendirilmesini hedeflemekte. Kadınlara yönelik çeşitli eğitim ve atölye çalışmalarını içeren proje sayesinde hem bazı atıkların ekonomiye yeniden kazandırılması sağlanacak hem de çevre kirliliğinin azaltılmasının yolu açılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geri Dönüşümde Kadın Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement