"Gerilla Annesi Olmak İstiyorum" Diyen Füsun Demirel'den Yeni Açıklama - Son Dakika
Güncel

"Gerilla Annesi Olmak İstiyorum" Diyen Füsun Demirel'den Yeni Açıklama

"Gerilla annesi rolünü oynamak istiyorum" sözleriyle tepki çeken Füsun Demirel, yeni bir açıklama yaparak "Bu vahşeti görmezden gelemezdim" dedi.

14.03.2016 11:47  Güncelleme: 12:02

Cumhuriyet gazetesine röportaj veren Füsun Demirel gerilla annesi rolünde oynamak istediğini açıklayarak tepki toplamıştı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda da HDP'ye övgüler yağdıran Demirel, aynı röportajda gençliğinde dağa çıkmak istediği, Gezi Olaylarının tekrar başlaması gerektiği gibi ifadeler kullanmıştı. Pek çok kesimden aldığı tepki sonrası yeni bir açıklama yapan Demirel "Bu vahşeti görmezden gelemezdim" temalı bir yazı kaleme aldı.

İşte ünlü oyuncunun konuyla ilgili açıklaması;

"Röportajda da gayet net bir şekilde ifade ettiğim gibi; uzun yıllardır bu topraklarda akıtılan kanı destekleyen, körükleyen her kesime eleştiri vardır. Yaşanan bu vahşeti görmezden gelmenin imkanı yoktur. Ölen her erkek, kadın, çocuk, asker, polis, sivil halk vs demeden hepsi bizim insanımızdır. bu acıyı çok derinden hissediyorum. "

"GERİLLA PKK DEĞİLDİR"

Gerilla, yaratılmaya çalışılan algı gibi; sadece PKK ile özdeş bir kavram değildir.. Dünya tarihinde birçok mücadele alanında gerillalar vardır, bu röportajda salt bir mücadele alanını örnek vererek gerilla olmak istiyorum demedim. Tam da bu noktada, bahsettiğim ve çok etkilendiğim İtalya iç savaşında faşistlere karşı mücadele vermiş, ülkesinin kurtuluşu için savaşmış milis kadınlardır.

"BENİM İÇİN KADIN GERİLLA.."

Benim için herhangi bir gerilla kadın rolü, aynı zamanda özgürleşen, kendini ifade eden, hayatı için mücadele eden, üreten bir kadının tasviridir. Bu her zaman eline silah alıp dağa çıkan bir kadın gerilla olmak zorunda değildir. Bu özgürleşen kadının savunmasını yapmaya devam edeceğim. Bu sebeptendir ki röportajda her şeye rağmen inadına kahkaha deyip, özgür insanın vurgusunu yapmayı amaçladım."

"Gerilla Annesi Olmak İstiyorum" Diyen Füsun Demirel\'den Yeni Açıklama

Son Dakika Güncel 'Gerilla Annesi Olmak İstiyorum' Diyen Füsun Demirel'den Yeni Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • Turk: Şerefsizce bir açıklama atv deki dizisini boykota davet ediyorum herkesi 45 4 Yanıtla
  • yfhjb: sana artık ekmek yok 34 5 Yanıtla
  • vatandaş 2: gerçek kürt kardeşim helal sana 2 37 Yanıtla
  • HUSYAR: SENDE DAĞA ÇIK BİR MERMİ FAZLA HARCARIZ. 32 3 Yanıtla
  • R@CKWELL: bakmayacam hangi dizi de oynarsa 34 0 Yanıtla
  • İnanç: Bu ülkeden kazandığınız paralar haram olsun sizlere. Rabbim ne büyüksün ki kendi kendini ele verdiriyor işte böyle !!!!! 31 1 Yanıtla
  • TÜRK OĞLU TÜRK: İNSAN OLMAN YETER DİYECEĞİM AMA SEN BİR YARATIKSIN ALLAH BELANIZIVERSİN DİYORUM GERİLLAMIŞ REKLAMCI AYAKLARI AMA SENİN BİRTEK DİZİNİ İZLERSEM ALLAH BENİM BELAMI VERSİN 26 4 Yanıtla
  • aslan aslanbey: neden sorusturma acilmaz savcilar nerde 24 5 Yanıtla
  • PEMBEGÜL: Hain illa eline silahı alıp dağa çıkmak değildir işte füsun ve füsun gibiler de sanatçı görünümlü hainlik terörist liktir .sanatçı gerek yaşantısıyla davranışıyla halka gençliğe örnek olmak zorunda halkın huzurunu ülkenin huzurunu kaçıracak hareket söylemlerden uzak durmak zorunda. Bir özgürlüktür tutturmuşlar daha nasıl özgür olacaksınız özgürlük sizin savunduğunuz gerillalar mı getirecek bukadar bu ülkeden nefret edipte inatla burada yaşama isteğiniz kendinizle çelişiyorsunuz. Herkesin kafasındaki düşüncesini ayrı ayrı yasa haline getirilmez ülkenin bir düzeni olur Halkta buna uyar isteyen yaşar isteyen beğenmez gider istediği ülkede özgür yaşar ama o ülkenin huzurunu can güvenliğine sebeb olacak hareketten de söylemlerdende uzak durmalı ülkesini seven böyle yapar. Ayrıca babanız demekki doğruyu görmüşki sizi uzaklaştırmiş.sizin beyin nakline ihtiyacın var. .. 24 1 Yanıtla
  • Türküm: Asın gitsin kardeşim gündemi boşuna meşgul etmesin bunun gibileri bu ülkeye idam şart yoksa düzelmez bu ülke boşuna besliyoruz bunları 21 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement