Girişimcilik Kursu'na Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Girişimcilik Kursu'na Yoğun İlgi

Girişimcilik Kursu\'na Yoğun İlgi

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü ile Sanatkarlar Odası ve ŞUTSO arasında yapılan karşılıklı protokollerle 300 kişiye girişimcilik kursu verilecek.

15.07.2014 13:11

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, İŞKUR bünyesinde artık hâkim anlayışının olmadığını belirterek hadim anlayışı olduğunu söyledi. Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından girişimcilik kursuna çok sayıda vatandaş başvuru yaparak iş sahibi olma imkânı aradı. İŞKUR Müdürlüğünde gerçekleşen girişimcilik mülakatlarına giren vatandaşlar aldıkları eğitim sonucu sertifika sahibi olacak ve 30 Bin TL'ye kadar kredi çekme imkânı sağlayacak.

Girişimcilik Kursu hakkında bilgi veren Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, "Artık vatandaşlarımız işçi değil patron olma yolunda çaba sarf ediyor. Biz de İŞKUR olarak onlara her türlü eğitim dersini veriyoruz. "Dedi.

Karasevda: "Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü olarak halkımızın ekonomik gelirinin yükseltilmesi ve iş imkânlarının artması için yoğun çaba içerisindeyiz. İŞKUR tarafından 300 kişilik girişimcilik kursu açılacak 200'ü ŞUTSO ile 100 kişi ise Esnaf Sanatkârlar Odasının ortaklaşa düzenleyeceği kurslarla halkımız hem istedikleri işi öğrenecek hem de işçilikten çıkıp patronluk yapabilmeleri için belge ve ekonomik katkı sağlayacaklar. Artık Hakim anlayışı değil Hadım Anlayışı ile çalışmalarımız yapılıyor" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Girişimcilik Kursu'na Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement