Gölbaşı'na 48. Kuruluş Yılında Anlamlı Hediye - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'na 48. Kuruluş Yılında Anlamlı Hediye

Gölbaşı\'na 48. Kuruluş Yılında Anlamlı Hediye

Gölbaşı Belediyesi, kuruluşunun 48. yıldönümü kutlamalarına ilçenin girişinde dikilen 50 metrelik bayrak direğinde 16x8 metrelik Türk bayrağı ile start verdi.

29.03.2013 13:28

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Şanlı tarihimizin temsilcisi, bağımsızlığımızın ve kahramanlığımızın sembolü ay yıldızlı bayrağımız ebediyen dalgalanacak" dedi.

Gölbaşı Belediyesi, kuruluşunun 48. yıldönümü kutlamalarına ilçenin girişinde dikilen 50 metrelik bayrak direğinde 16x8 metrekarelik Türk bayrağı ile start verdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şanlı tarihimizin temsilcisi, bağımsızlığımızın ve kahramanlığımızın sembolü ay yıldızlı bayrağımızın ebediyen dalgalanacağını söyledi.

48. YIL KUTLAMALARI BAŞLADI

Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşunun 48. yıldönümü kutlamaları TEK Yolu üzerinde inşaatı devam eden şelale yanındaki ağaçlandırma alanında başlatıldı. Düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından dev Türk bayrağı Gölbaşı semalarında dalgalanmaya başladı.

48. yıldönümü programına Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, eski Belediye Başkanlarından Dr. Cevdet Kara, Erdal Eren, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Eker, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"BİRLİK BERABERLİĞİ İHTİYACIMIZ VAR"

Başkan Yakup Odabaşı, anlamlı bir yıldönümü töreninde ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Odabaşı, "Bulunduğumuz alan Gölbaşı'mızın en güzel alanlarından biri. Burada Türk milletinin birlik ve beraberliğini temsil eden, şanlı tarihimizin temsilcisi, bağımsızlığımızın ve kahramanlığımızın sembolü bayrağımızı, dalgalandırmak istedik. Bugün dünden daha çok bu bayrağa ihtiyacımız var. Bu gün dünden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu bayrak, ömür boyu burada dalgalanacak. Kimsenin ay yıldızlı bayrağımızı indirmeye gücü yetmeyecek" dedi.

Başkan Yakup Odabaşı konuşmasında, Gölbaşı'nı cazibe merkezi haline getiren ve büyük emekler verenlere birer birer teşekkür etti. Odabaşı, "Ne mutlu bizlere ki, 48 yıldır elden ele dolaşan bayrağı gururla taşıyor ve geçmişten aldığımız feyz ile başarılı çalışmalara imza atıyoruz" diye konuştu.

FİDAN DİKME TÖRENİ

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve beraberindekiler daha sonra oluşturulan 48. Yıl Hatıra Ormanı alanında fidan diktiler. Törenlere katılanlar daha sonra Bahçeli Kültür Merkezi'nde verilen yemeğe katıldılar.

Bu arada Gölbaşı Belediyesi'nin kuruluşun 48. yılı kutlamaları dolayısıyla 5 Nisan 2013 Cuma günü Akalın Balo Salonunda bir program düzenlenecek. 6 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da da Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda Türk Halk Müziği sanatçıları Gülşen Kutlu ve Mehmet Demirtaş, konser verecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'na 48. Kuruluş Yılında Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement