Görme Engelliler'den Büyükşehir Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Görme Engelliler'den Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Görme Engelliler\'den Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Derneği Gaziantep Şubesi Yönetimi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiler.

07.06.2012 10:01

Türkiye Görme Engelliler Gaziantep Şube Başkanı Ekrem Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci makamında kabul etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, 'Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman görme engelli vatandaşlarımızın yanında olduk. Bu hassasiyetimiz tüm engelli vatandaşlarımız içinde geçerlidir. Hatta son zamanlarda yaptığımız kaldırım ve yollarda da görme engelli vatandaşlarımızın hissedeceği şekilde dizayn ettik. Ziyaretlerinden dolayı dernek başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

'Bizler Türkiye Görme Engelliler Gaziantep Şubesi gerçekten de sosyal, hukuki, istihdam, eğitim gibi alanlarda çaba gösteriyoruz' diyen Şube Başkanı Ekrem Kılıç, " Engelli mevzuatının oluşturulmasında 5378 sayılı engelli kanunun oluşturulmasın da bizim derneğimizin ve diğer federasyonlara bağlı derneklerin özellikle bizim görme engelli derneğinin şu an da milletvekillerinin katkılarıyla bir çok çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarda belediyelerimiz in'de çok büyük katkıları oluyor. Bizleri kabul ettiğini için Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Görme Engelliler Gaziantep Şube Başkanı Ekrem Kılıç, dernek ile ilgili sorunlarını Başkan Vekili Yetkinşekerci ile paylaşarak çözümü konusunda destek istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Görme Engelliler'den Büyükşehir Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement