Gülsan Holding Sektöründeki Liderliğini Korudu - Son Dakika
Güncel

Gülsan Holding Sektöründeki Liderliğini Korudu

Gülsan Holding Sektöründeki Liderliğini Korudu

Gülsan Holding, İSO Tarafından Açıklanan 2009 Yılının Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Arasında 129. Sırada Yer Aldı.

03.08.2010 13:37  Güncelleme: 15:40

Sektöründeki dünya devi olma özelliğiyle Gaziantep sanayisinin dünyadaki en önemli markası haline gelen Gülsan Holdin'e bağlı faaliyetlerini sürdüren Gülsan Sentetik Dokuma ve Ticaret A.Ş. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 2009 yılının Türkiye'nin En Büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 129. Sırada yer aldı.

2008 verilerine göre 137.sırada yer alan kuruluşun 129. Sıraya yükselmesi Gaziantep kamuoyunda taktirle karşılandı.

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 2009 yılı cirolarının baz alındığı Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Gülsan Holding bünyesindeki Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin başarısı kamuoyunda taktirle karşılandı. Geçtiğimiz yıl yaşanan krizin olumsuz koşullarına rağmen bünyesinde ki işçi istihdamını da arttıran Gülsan Holding'e bağlı faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2008 yılı İSO'nın Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu araştırma verilerine göre 137. sıradayken, 2009 verilerine göre 129.sırada yer alması dikkat çekiyor. İnevasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermesiyle ön plana çıkan Gülsan Holding kurum içi eğitimle de personelin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesi ve yenilemesini de sağlayan örnek bir kurum olma özelliğini taşıyor. İSO'nın yaptığı açıklamayla Gaziantep'in ortak gururu haline gelen Gülsan Holding'in bünyesindeki diğer şirketlerinde önümüzdeki yıllarda daha üst sıralara çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gülsan Holding Sektöründeki Liderliğini Korudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement