'Güzellikte Aynılaşalım' Projesi - Son Dakika
Güncel

'Güzellikte Aynılaşalım' Projesi

\'Güzellikte Aynılaşalım\' Projesi

'Güzellikte Aynılaşalım' proje tanıtım toplantısıyla okullar birbirini denetleyecek ve en iyi olmak için yarışacak.

18.01.2012 15:22

Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-Ge biriminin geliştirdiği proje ile İstanbul'da bir ilki gerçekleşecek. Proje kapsamında anaokulu, ilk ve ortaöğretim okul müdürleri her hafta Salı günleri bir araya gelecek. Ev sahibi okul müdürü okulu ve yapılan projeleri diğer okul müdürleriyle paylaşacak. Misafir okul müdürleri ise okulda hayata geçirilen hizmetlerin olumlu ve olumsuz yönlerini not alacak. Yıl sonunda yapılacak değerlendirme sonunda ise en başarılı okul Güngören Kaymakamlığı tarafından üstün hizmet belgesiyle ödüllendirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Mili Eğitim Müdürü Abdullah NURKAN, "İstanbul genelinde bir ilki gerçekleştireceğiz. Okullarımızda fiziki ve fikri başarının üst seviyeye çıkmasını kendi kendimize başaracağız. Ar-Ge birimimizin gerçekleştirdiği bu çalışmanın başarısını ise yıl sonunda hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ise, "Projenin ilçemizdeki eğitim seviyesini 14. Sıralardan ilk 5'lere kadar taşıyacağına inanıyorum. Geçmişte son sıralarda yer ilçemiz şimdi okul başarıları ve kalitesiyle de adından sıkça söz ettirmeye başladı. İlçe milli eğitim müdürlüğümüzün gerçekleştirdiği bu projeyi belediye olarak sonuna kadar destekliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaymakam Seyfettin Azizoğlu ise, Eğitim alanında atılan çalışmaların onur verici olduğunu ve güzide bir ilçenin güzide bir kaymakamı olmaktan onur duyduğunu belirtti.

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının II. döneminde uygulanmasına geçilecek projede Güngören'deki özel ve devlet tüm anaokulu, ilk ve orta öğretim okulları yer alacak. Uygulama sayesinde kurumlar güzellikte aynılaşması, yöneticilerin daha geniş bir bakış acısına sahip olması, kurumların farklı uygulamaları kendi okullarına da uygulaması noktasında adım atması, kurum kültürü oluşması, iletişim ve işbirliğinin getireceği katma değerin çoğaltılması ve orijinal fikir ve projelerin sahaya yayılma hızının artması hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Güzellikte Aynılaşalım' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement