H II: Katliam Filmi - Son Dakika
Güncel

H II: Katliam Filmi

H II: Katliam filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. H II: Katliam filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

12.07.2011 13:15

Michael Myers, yıllar sonra akıl hastanesinden kaçıp küçük kız kardeşi Laurie'yi bulmak için eve dönüp başarısızlığa uğramasının ardından amacına ulaşmak için bir kez daha katliamlarına devam ediyor.

Abisinin saldırısının ardından Şerif Brackett tarafından bulunan Laurie, vakit kaybetmeden hastaneye götürülür. Aynı şekilde Michael'ın elinden kurtulmayı başaran Annie Brackett ve Dr. Loomis de aynı hastaneye götürülmektedir.

Bu sırada başka bir ambulansta olan Michael kendine gelir ve kaçar. Hastanedeki Laurie ve diğerlerini bir sürpriz beklemektedir. Michael, hastanededir ve kardeşine ulaşana kadar önüne gelen herkesi öldürmekten çekinmeyecektir.

Rob Zombie, 2007 yılında yeniden çevirdiği Halloween'ın devam filmiyle karşımızda. filmin senaryosunu da yazan yönetmenin bu kez Laurie ile Michael arasındaki ilişkinin derinine indiği ve aynı psikolojik sorunların Laurie'de de olması ihtimali üzerine odaklandığı söyleniyor.

Yönetmen: Rob Zombie

Senaryo: Rob Zombie

Oyuncular: Brad Dourif, Scout Taylor-Compton, Chase Wright Vanek, Sheri Moon Zombie, Tyler Mane

Filmin Türü: Korku, Gerilim,

Orijinal Adı: Halloween II

Yapımcı Firma: Dimension Films

Yapım Yılı: 2009

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 100 dk.

Resmi Sitesi: www.halloween2-movie.com

Dağıtıcı Firma: Tiglon Film

Vizyon Tarihi: 23.04.2010

H II: Katliam Filmi

Son Dakika Güncel H II: Katliam Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement