Hacı Halim Yollarında Çalışma Başladı - Son Dakika
Güncel

Hacı Halim Yollarında Çalışma Başladı

Hacı Halim Yollarında Çalışma Başladı

Kartepe Hacı Halim Mahallesi'nde alt yapı geçen arter yolların iyileştirilmesi yönündeki çalışmalar hafta sonu start adlı.

14.05.2012 13:49

Üst yapı düzenlemelerinin başlatılmasından memnun oldukları belirten mahalle sakinleri çalışmalar için başkanlara teşekkür ettiler.

Geçtiğimiz hafta içinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteği ile ilçe genelinde üst yapı çalışmalarının hız kazanması için bir Hacı Halim Mahallesi'nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ile incelemelerde bulunmuştu. Yağmur suyu kolektör hattı çalışması ardından Hacı Halim Mahallesi'nde ki yolların iyileştirilmesi yönünde çalışma yapılmasını kararlaştırılmıştı. Bu karar hafta sonu uygulamaya geçti ve Hacı Halim Mahallesi'nde parkelerin kaldırılmasına başlandı.

Hacı Halim Mahallesi'nde alt yapı geçen bölgelerde üst yapının iyileştirilmesi için başlatılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten mahalle sakinlerinden Süleyman Ayvaz, "Sağolsun başkanımız yollarımızı gelip gördü ve iyileştirilmesi için gereken çalışmanın başlatılacağını söyledi. Ardan bir iki gün geçti ekipleri gelip çalışmaya başladı. Bu çalışma bizleri çok mutlu etti" dedi. Recep Parmak, da yollarının bozukluğu nedeniyle yaşadıkları sıkıntının çözüme kavuşması adına çalışmaları yaptıran belediye başkanlarına teşekkür etti. Mustafa Küçük de, "Bölgede taş duvar örülmesi ve yağmur suyu hattı yapılması ardından beklenen bu çalışma bizlerin yüzünü daha çok güldürdü" dedi. Ali Çekiç ise, tozdan kurtulacak bu çalışmanın kısa sürede bitmesini beklediklerini ifade etti. İrfan Şişman, biraz geç kalınmış olsa da çalışma başlatılması mahalle halkı adına sevindirici bir olay yorumunda bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hacı Halim Yollarında Çalışma Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement