Hakkari'de Kutlu Doğum Konferansı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Kutlu Doğum Konferansı

Hakkari\'de Kutlu Doğum Konferansı

Atatürk Kültür Merkezi'nde Diyanet ve Vakıf Emekçileri Sendikası (DİVES) tarafından organize edilen ve Hakkari Belediyesi eski Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Nurullah Çiftçi, BDP'liler STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

21.04.2014 17:49

Atatürk Kültür Merkezi'nde Diyanet ve Vakıf Emekçileri Sendikası (DİVES) tarafından organize edilen ve Hakkari Belediyesi eski Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Nurullah Çiftçi, BDP'liler STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Konferans öncesi polis Atatürk Kültür Merkezi'nde köpeklerle bomba taraması yaptı. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan konferans, Hazreti Muhammed'in hayatının anlatıldığı Kürtçe sinevizyon gösterimi yapıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Hakkari Belediye eski Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hz. Peygamberin dünyaya gelişi bir nurdur. Kendisine vahiy yoluyla Peygamberlik sıfatının verilişi ile birlikte dünyadaki bütün karanlıkları deşifre etti. Bütün Peygamberler yeryüzündeki karanlıkları deşifre etmek ve onları ortadan kaldırmak için gönderilmiştir. Hz. Muhammed evrensel bir peygamberdir. Alemlere rahmet olarak gönderildi. Hz. Muhammed bütün insanlığa örnek olmuş bir kişiliğe sahiptir. Nasıl bir yaşamı var, yaşam tarzı nasıldır. Bunların hepsi Kuran-ı Kerim ve hadislerinde mevcuttur. Hz. Muhammed'i öğretmek için Kuran-ı Kerim'i okumamız gerekir.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Kutlu Doğum Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement