Hani Belediyesinden Öğrencilere Destek - Son Dakika
Güncel

Hani Belediyesinden Öğrencilere Destek

Hani Belediyesinden Öğrencilere Destek

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde belediye tarafından 8 bin 615 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

10.03.2017 11:57

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde belediye tarafından 8 bin 615 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Hani Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe halkına kaliteli hizmet sunmak için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

İlçedeki 51 okulda 8 bin 615 öğrenciye kıyafet yardımı yaptıklarını bildiren Yazıcı, "Devletin şefkatli elini onlarla tanıştırıyoruz. Çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz." dedi.

Vatandaşlara gıda ve sosyal yardımların da yapıldığını anlatan Yazıcı, "Çocuklarımız ve kadınlar birinci önceliğimizdir. Halkımız şimdiye kadar mahrum bırakıldıkları belediye hizmetiyle tanışıyor. Daha önce onlara belediyeden yardım ve şefkat eli uzanmamış. Yardımlara devam edeceğiz." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Kaplan ise ilçede eğitim öğretim kurumlarının tamamındaki öğrencilere yardımın ulaştırıldığını belirterek, "Kırsal bölgede dezavantajlı çocuk çok fazla. Çocukların mutlu olmaları bizim de yüzümüzü güldürdü. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz." dedi.

Öğrencilerden Dilan Baran, kıyafet dağıtılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye yönetimine teşekkür etti.

Birgül Kaya da yeni elbiseye kavuştukları için mutlu olduklarını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hani Belediyesinden Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement