Hayasad: "Ttb'nin Doktorun Vefatını İstismar Eden Tavrını Kınıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Hayasad: "Ttb'nin Doktorun Vefatını İstismar Eden Tavrını Kınıyoruz"

Hayasad: "Ttb\'nin Doktorun Vefatını İstismar Eden Tavrını Kınıyoruz"

Hasta ve Hasta Yakını Haklarını Savunma Derneği (HAYASAD) Genel Başkanı İlhan Yetişgin, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamına son veren Dr.

03.12.2012 15:15

Hasta ve Hasta Yakını Haklarını Savunma Derneği (HAYASAD) Genel Başkanı İlhan Yetişgin, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamına son veren Dr. Melike Erdem'in ailesine başsağlığı dileyerek, " Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) hastanelerde gerginlik oluşturacak beyanlarını doğru bulmuyoruz. TTB'nin doktorumuzun vefatını istismar eden tavrını kınıyoruz" dedi.

Yetişgin, yaptığı yazılı açıklamada, çalıştığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamına son veren Dr. Melike Erdem'e rahmet, ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diledi. Konunun bir an önce aydınlatılmasını istediklerini belirten Yetişgen, şunları ifade etti:

"Asistan hekimlerimizin uzun çalışma saatlerinde ağır bir iş yükü altında, büyük bir özveriyle çalıştıklarını biliyoruz. Ancak ortada kesinliği kanıtlanmış bir durum yokken TTB'nin hastanelerde gerginlik oluşturacak, hastalarla hekimler arasında çatışma ortamı doğmasına neden olacak beyanları doğru bulmuyoruz. TTB'nin aksine, SABİM'in hasta ve yakınlarının sesini merkez yönetime duyurdukları, bilgi aldıkları gerekli bir uygulama olarak görüyor, TTB'nin doktorumuzun vefatını istismar eden tavrını kınıyoruz." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Hayasad: 'Ttb'nin Doktorun Vefatını İstismar Eden Tavrını Kınıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement