"Healthcare Revolution" Zirvesi İstabul'da - Son Dakika
Güncel

"Healthcare Revolution" Zirvesi İstabul'da

"Healthcare Revolution" Zirvesi İstabul\'da

Geleceğin en büyük ekonomisi sağlık sektörü için iletişim yeniden yorumlanıyor

15.02.2012 12:04

Önümüzdeki 10 yılın en büyük ekonomileri aralarında gösterilen sağlık sektörü, 'Healthcare Revolution - Sağlık İletişiminde Yeni Çağ Zirvesi'nde masaya yatırılıyor. Türkiye'nin sağlık markalarını buluşturacak olan zirve, 19 Mart Pazartesi günü, Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute organizasyonunda, Healthy People by Grey desteğiyle Mövenpick Otel'de düzenleniyor.

Sağlık iletişimine yepyeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan Healthcare Revolution – Sağlık İletişiminde Yeni Çağ Zirvesi, Marketing Türkiye ve MMI organizasyonunda, Healthy People by Grey desteğiyle 19 Mart Pazartesi günü Mövenpick Otel'de gerçekleşecek. Sağlık, pazarlama ve ekonomi profesyonellerini bir araya getirecek olan zirvede, dünyada ve Türkiye'deki sağlık iletişimi trendleri ve tüm yenilikler ilk ağızdan katılımcılarla paylaşılacak, Türkiye'deki sağlık konusuna yönelik yasal zeminin farklılaşmasını takiben yaşananlar ve yaşanılacaklar konuşulacak.

Ayrıca başarılı markaların arkasındaki stratejiler ve sırlar çerçevesinde, sağlık sektöründe markalaşmak için neler yapılacağına dair bir yol haritası çizilecek.

Sağlık sektöründe tüketicilerin artan merakı ve gelişen teknoloji ile bilgi kaynaklarına erişimin kolaylaşması ile sağlık konusunda araştırma yapan, sorgulayıcı, beklentileri yüksek ve tedavi süreçlerine çok daha fazla dahil olan yepyeni bir tüketici kitlesi oluşmaya başladı. Bu ivme ile harekete geçen sektör doğacak soruları, olası yol haritalarını Sağlık İletişiminde Yeni Çağ Zirvesi'nde konuşuyor.

675 milyar dolarlık Pazar

Sağlık sektöründe; ilaç gibi gıdalar, tüketici markası olmuş ilaçlar ve derken yakın zamanda sağlık iletişimini baştan sona değiştirecek yeni düzenlemelerin gündeme gelmesiyle birlikte sağlık pazarlaması ile ilgili bilinen her şey yeniden yorumlanıyor. Sağlık İletişiminde Yeni Çağ Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak olan Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, sağlık sektöründeki değişimin yanında, Türkiye ekonomisinin büyüme performansıyla yabancı sermayenin de dikkatini çektiğini ifade ederek "Dünya ilaç pazarı 675 milyar dolarlık büyüklüğe sahip. Türk ilaç sektörü 600 milyon dolar ihracat, 4,4 milyar dolar ithalat yapıyor, yani gidilmesi gereken bir yol, yapılması gerekenler var" dedi.

Sağlık dünyasındaki tüm bilinenler ters yüz edilecek

Sağlık sektöründe, tüm iletişim kanallarının baştan yorumlanmasına ihtiyaç duyulan bu yepyeni dönem için kaynak olacak zirve, "Yeni sağlık tüketicisi kim?", "Dünya sağlık pazarlaması alanındaki en son yenilikler ve tüketici davranışı eğilimleri nelerdir?", "Ekonomideki gelişmelerin sağlık sektöründe yaratacağı fırsatlar nelerdir?", "Sağlık sektörünün içinde bulunduğu değişim dönemini fırsata dönüştürme yolları neler olabilir?", "Stratejiden, uygulamaya ve mecra seçimine kadar markalaşma sırları neler olabilir, sağlık iletişiminde gelecek yıllarda ön plana çıkması muhtemel mecralar nelerdir?" gibi sorulara cevap aramayı ve katılımcılara yeni kazanımlar sağlamayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Healthcare Revolution' Zirvesi İstabul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement