Herşey Eğitim ve Çocuklar İçin... - Son Dakika
Güncel

Herşey Eğitim ve Çocuklar İçin...

Herşey Eğitim ve Çocuklar İçin...

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyelerinin eğitim ve çocuklar için yaptığı anlamlı yardımlar devam ediyor.

22.01.2018 16:07  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dernek üyelerinin bu kez yeni durağı Ovakent Mahallesi'nde bulunan Uluğ Bey Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu.

Protokol üyelerinin eşleri ile birlikte okulu ziyaret eden dernek üyeleri ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı ve bot yardımında bulundular.

Etkinliğe, Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu'nun eşi Sibel Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop'un eşi Reyhan Tortop, HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt, Okul Müdürü Tamer Yılmaz, Zorkun Medya Sahibi Gazeteci Hüseyin Zorkun, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, 12 yıl önce kurulan derneklerinin eğitim konusunda ciddi çalışmalar yaptığına dikkat ederek, "Her yıl yardıma muhtaç çocuklarımıza giyim, kırtasiye ve ayakkabı - bot yardımı yaparak onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri de çok mutlu ediyor. Çocuklarımızın eğitimi çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları gerekir. Bizler de kendi çapımızda bu eğitim çalışmalarına katkı veriyoruz" dedi.

Başkan Öğüt, Ayrıca bu yardımları gerçekleştirmelerinde kendilerine destek olan kişi ve firmalara teşekkür etti.

Uluğ Bey Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Tamer Yılmaz, okullarında bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara bu anlamlı yardımı yapan Dernek Başkanı Serpil Öğüt'e bu çalışmasından dolayı teşekkür ederek, bir teşekkür plaketi verdi.

Etkinlik, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin birlikte fotoğraf çektirmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Herşey Eğitim ve Çocuklar İçin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement