HİDROKET-4′ten Çifte Başarı - Son Dakika
Güncel

HİDROKET-4′ten Çifte Başarı

HİDROKET-4′ten Çifte Başarı

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Hidromobil Takımı, Tübitak tarafından 20-26 Ağustos 2013 tarihleri arasında İzmit Körfez Pisti'nde düzenlenen Alternatif Enerjili Araç Yarışlarına kendi geliştirdikleri Hidroket-3 ve Hidroket-4 isimli iki araç ile katıldı.

06.09.2013 10:43

Hidroket-4 Türkiye Üçüncülük Kupasını ve En İyi Tasarım Ödülünü kazandı.

Üçüncülük derecesini, teknik bir aksaklıktan dolayı yarışa geç (yaklaşık 30 sn.) başlamasına rağmen elde eden Hidroket-4 sıralama turlarında pistte 11 tur atarak en iyi 2. tur zamanını elde etti. En iyi tur zamanını elde eden ve yarışı 10. sırada tamamlayan rakip aracın sıralama turlarında sadece 2 tur atabilmesi ve Hidroket-4'ün yarışı geriden gelerek 3. sırada tamamlaması, herkesin büyük takdirini kazandı. Hidroket-3 ise yarışı 8. sırada tamamladı.

Gurur duyduğumuz bu öğrencilerimize hem yarışlara kadar olan uzun araç geliştirme sürecinde gösterdikleri gerçekten özverili çalışmalarından ötürü hem de yarışlarda üniversitemizin ismini her bakımdan örnek bir şekilde temsil etmelerinden dolayı teşekkür eder, kendilerini yürekten kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

Akademik Sorumlu: Doç. Dr. Barış Akaoğlu Dr. Levent Selbuz Emre Kaçaner-Takım Kaptanı-mekanik ekip Musa Özçelik-mekanik ekip Yiğit İmren-mekanik ekip Fatih İliğ-mekanik ekip-pilot Mehmet Karaca-mekanik ekip-pilot Emre Gez-mekanik ekip Secil Koşu-mekanik ekip Damla Tire-mekanik ekip Sabire Uludağ-mekanik ekip-pilot Yağmur Atılgan-mekanik ekip-pilot Altuğ Karadağ-mekanik ekip Sevil Merve Celep-enerji ekip Duygu Kara-enerji ekip Kübra Başaran-enerji ekip Serap Ulu-enerji ekip İrem Önder-enerji ekip Cihan Sarıçıçek-elektronik ekip Aykut Çetin-elektronik ekip Tunç Sipahi-elektronik ekip Tahsin Ozun-web/ofset ekip Nur Hilal Taşkın-web/ofset ekip

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HİDROKET-4′ten Çifte Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement