Hocasını Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Hocasını Bıçakladı

Hocasını Bıçakladı

Siirt Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencisi sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan öğretmeni bıçakladı.

08.07.2012 20:48  Güncelleme: 08:31

Siirt Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencisi M.S.E. adlı öğrenci, sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan ve 6 ay okuldan uzaklaştırma cezası almasıne neden olan Öğretim Görevlisi Tahir Dündar'ı bıçakladı.

İddaaya göre, Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü 'nci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki M.S.E. adlı bir kişi, kopya çektiği bir sınavda kendisini yakalayan ve bu nedenle okuldan 6 ay uzaklaştırma cezası almasına sebep gördüğü Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi 42 yaşındaki Tahir Dündar'ı sırtından bıçakladı. M.S.E., adlı öğrenci, Ali Gaffar Okan Caddesi'nde karşılaştığı Öğretim Görevlisi Dündar'ı sırtından bıçakladıktan sonra kaçarak kayıplara karıştı.

Sırtındaki bıçakla Siirt Devlet Hastanesi getirilen Dündar, yapılan ilk müdahalenin ardından bıçağın çıkarılmasının riskli olabileceği gerekçesiyle ambulans helikopterle Diyarbakır'da bulunan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Teğin, öğretim üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş ve öğrenciler, hastaneye geldi. Rektör Prof. Dr. Ziyadanoğulları, olayı nefretle kınadıklarını, bu tür sadist insanların toplumun içinde barındırılmaması gerektiğini belirterek, başta basın olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin duyarlı olması çağrısında bulunda.

Öğretim Göğrevlisi Tahir Dündar'ı bıçakladıktan sonra kaçan M.S.E., güvenlik güçlerinin kısa süren çalışmasından sonra yakalanarak gözaltına alındı. Hastande sağlık taramasından geçirilen sanık M.S.E., daha sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hocasını Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement