İki Motosiklet Çarpıştı, Sürücüler Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İki Motosiklet Çarpıştı, Sürücüler Yaralandı

İki Motosiklet Çarpıştı, Sürücüler Yaralandı

Adana'da kavşakta kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazada iki motosiklet çarpıştı, sürücüler yaralandı.

15.01.2013 16:42

Adana'da kavşakta kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazada iki motosiklet çarpıştı, sürücüler yaralandı. Yaralı motosiklet sürücülerinden 22 yaşındaki Osman Başkan'ın annesi Semiha Başkan, olay yerine gelerek, "Osmanım ölme" diyerek gözyaşı döktü.

Kaza, merkez Seyhan İlçesi'nin Gürselpaşa Mahallesi Kuzey Kıyıboyu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 77 yaşındaki Ali Akarcalı 01 HBC 85 plakalı motosikletiyle kırmızı ışıkta geçti. Ali Akarcalı'nın duracağını düşünen, 01 UN 031 plakalı motosikleti kullanan Osman Başkan, kendisine yeşil ışık yanınca hareket etti. Hızla kavşağa giren Akarcalı ile Başkan'ın kullandığı motosikletler çarpıştı.

Bu sırada, Başkan ile aynı yönde hareket eden ve sürücüsü belirlenemeyen 01 UA 051 plakalı otomobil de devrilen her iki motosiklete birden çarptı. Kazada, Osman Başkan ile Ali Akarcalı hafif yaralandı. Kazayı görenler, 112'ye bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara müdahale ederken, Osman Başkan'ın annesi Semiha Başkan olay yerine geldi. Osman Başkan'ın bindirildiği ambulansın kapısını açıp gözyaşı döken anne Semiha Başkan, "Oğlum, yavrum ne oldu sana? Osmanım, ölme. Ben de gideceğim" diye feryat etti.

Ambulansa alınan yaralılar Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Motosiklet Çarpıştı, Sürücüler Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement