İnegöl'de Yıkım Gerginliği - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Yıkım Gerginliği

İnegöl\'de Yıkım Gerginliği

Kaçak yapıların yıkımı sırasında çıkan arbedede yaralanan iki zabıta memuru ile bir ambulans şoförü, hastanede tedavi edildi.

09.07.2014 17:28  Güncelleme: 17:24

İnegöl ilçesinde, kaçak inşa edildiği gerekçesiyle 25 Haziran'da bir kısmı yıkılan iki evin kalan bölümünün kaldırılması için çalışma yapılırken çıkan arbedede, iki zabıta memuru ile bir ambulans şoförü yaralandı.

Belediye ekipleri, ilçeye bağlı Ortaköy Mahallesi'nde mücavir alanda yapılan ve ruhsatsız olduğu gerekçesiyle iki hafta önce iş makineleriyle bir bölümü yıkılan binaların önüne geldi.

Ev sahipleri, daha önce arbede nedeniyle yarıda kalan yıkımı tamamlamak isteyen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine tepki gösterdi. Bunun ardından bina sahipleri ile belediye ekipleri arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen olayda, zabıta memurları Serdar Cengiz ve Selim Meydan, sopalarla darbedildi. Sağlık ekiplerince İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi edilen Cengiz ile Meydan'a, beşer gün "iş göremez raporu" verdi.

Yıkılan evlerden birinin sahibi Selahattin Çakan ise çalışma sırasında baygınlık geçirdi. Sağlık görevlileri tarafından hastaneye götürülen Çakan, tedavisinden sonra yeniden olay yerine geldi. Çakan'ın attığı taşlarla yaralandığı ileri sürülen ambulans şoförü Hakan Güngör, aynı hastanede tedavi edildi. Güngör'e de 3 gün "iş göremez raporu" verildi.

Jandarma ekipleri, olay sonrası kaçtığı iddia edilen Çakan'ın yakalanması için çalışma başlattı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Yıkım Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement