İşsiz Adam, Boşandığı Eşini Boğarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

İşsiz Adam, Boşandığı Eşini Boğarak Öldürdü

İşsiz Adam, Boşandığı Eşini Boğarak Öldürdü

Ankara'da oturan işsiz 38 yaşındaki M.D., 8 ay önce boşandığı 2 çocuğunun annesi eski eşi 27 yaşındaki İlknur Keskinsoy'u gittiği evinde çıkan tartışma sonucu boğarak öldürdü.

26.04.2016 18:48  Güncelleme: 19:27

Ankara'nın Çubuk ilçesinde oturan işsiz 38 yaşındaki M.D., 8 ay önce boşandığı 2 çocuğunun annesi eski eşi 27 yaşındaki İlknur Keskinsoy'u gittiği evinde çıkan tartışma sonucu boğarak öldürdü. Dalkılıç, cinayetin ardından polise giderek teslim oldu.

BOŞANDIĞI EŞİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Cinayet, Çubuk'ta Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gedik Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın bodrum katındaki dairede bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Çubuk'ta oturan ve işsiz olan M.D., 8 ay önce boşandığı devlet memuru olan eski eşi İlknur Keskinsoy'un oturduğu daireye gitti. Dalkılıç, iddiaya göre boşandığı eşi Keskinsoy ile konuşmak istedi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet geçiren M.D., boşandığı eşi İlknur Keskinsoy'u boğarak öldürdü.

İşsiz Adam, Boşandığı Eşini Boğarak Öldürdü

M.D., POLİS EKİPLERİNE TESLİM OLDU

M.D. daha sonra Çubuk Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, eşini öldürdüğünü itiraf ederek polis ekiplerine teslim oldu.

CESEDİ, ANKARA ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Çubuk Fen Lisesi'nde memur olarak çalıştığı öğrenilen İlknur Keskinsoy'un cesedi, olay yerinde Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gözaltına alınan M.D. ve İlknur Keskinoğlu'nun, boşandıktan sonra ikisi de erkek olan 2 ve 6 yaşındaki çocuklarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Ankara Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne verdikleri öğrenildi.

İşsiz Adam, Boşandığı Eşini Boğarak Öldürdü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşsiz Adam, Boşandığı Eşini Boğarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ...: insanmısınız ikinizde çocuklarınızı nasıl verirsiniz yurda o çocukların ahı çıkardı zaten sizden 1 1 Yanıtla
  • alp: Allah akil fikir versin kimsenin kimseyi öldürmek gibi bir hakki yok .Zaten bosanmissin daha ne istiyosun insandan .Birak seni istemeyeni sende isteme madem okadar gururlusun yaltaklanma bari dön sirtini cekgit .Simdi iyimi oldu rahatladinmi hayat boyu cek birde ahirette cek burda cekecegin birsey degil cennet gelecek sana . 1 0 Yanıtla
  • KEMALİSTİM: AKP NİN HER YERDE YIRTINARAK BAGIRARAK ÖVÜNDÜĞÜ YENİ TÜRKİYESİ BU İŞSİZLİK HAYAT PAHALILIGI GEÇİM ZORLUGU ÜLKEYE DOLAN NEİDÜĞÜ BELİRSİZ TAM 4 MİLYON YABANCI İNTİHAR CİNNET CİNAYET KADIN CİNAYETLERİ TERÖR HERYERDE PATLAYAN CANLI BOMBALAR GERİCİ YABAZLAR 14 YILDA ADETA SIFIRLADILAR ÜLKEYİDE MİLLETİDE MAHFETTİLER BEN BÜYÜK ATATÜRKÜN KURDUGU DEVLETİ MUMLA ARIYORUZ SİZ 0 0 Yanıtla
  • DANDINI: Düşmana gerek yok, birbirimizi bogazliyoruz az kaldi 0 0 Yanıtla
  • Birisi: Toplum inançlarından uzaklaştıkça cinnet geçirenler artacaktır. 0 0 Yanıtla
  • TİM07: Boşanmısın daha ne....züürte gidersen böyle olur...önceleri karizma falan....sonlara para yok eee...para olmayınca kadın da vermez çenesi düşer.....sonuç ortada....işsizlik zor arkadaş.... 0 0 Yanıtla

Advertisement