İstanbul'un göbeğinde akıl almaz görüntüler! Genç kadını sokak ortasında tekme tokat dövdüler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un göbeğinde akıl almaz görüntüler! Genç kadını sokak ortasında tekme tokat dövdüler

İstanbul Taksim'de gece saatlerinde bir gece kulübünden sürüklenerek dışarıya çıkarılan bir kadın, cadde ortasında saldırıya uğradı. Olay sırasında o anları gören başka bir kadının müdahale etmek istemesi üzerine grup bu kez de müdahale etmek isteyen kadına saldırdı. Çevrede bulunanlar dehşet anlarına tanıklık ederken, olaya tanıklık eden mahalle sakinleri, saldırıya uğrayan kadınların polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığını ifade etti.

12.07.2021 13:41  Güncelleme: 13:46

İstanbul Taksim'de dün gece yaşanan olaya ilişkin görüntüler büyük ses getirdi. Sıraselviler'de bir gece kulübünün çalışanları, bir kadını saçlarından sürükleyerek dışarıya çıkardı. Maruz kaldığı duruma karşı tepki gösteren kadına yönelik şiddet, cadde ortasında da devam etti.

MÜDAHALE ETMEK İSTEYEN KADINA DA TEKME ATTILAR

Görüntülerde, olaya müdahale etmek isteyen başka bir kadının ise yine tekme atılarak uzaklaştırıldığı yer aldı.

GÖRGÜ TANIKLARI O ANLARI ANLATTI

Sözcü'de yer alan habere göre, cadde ortasında herkesin gözü önünde saldırıya uğrayan kadınların, olay yerine gelen polisler tarafından götürüldüğü ancak o an için saldırganlara bir işlem yapılmadığı yine olayı görenler tarafından bildirildi.

İstanbul\'un göbeğinde akıl almaz görüntüler! Genç kadını sokak ortasında tekme tokat dövdüler

Son Dakika Güncel İstanbul'un göbeğinde akıl almaz görüntüler! Genç kadını sokak ortasında tekme tokat dövdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Deniz Aydemir: İstanbulu hic sevmem 18 1 Yanıtla

Advertisement