Anne Kızı İnfaz Eden Baba Oğulun Fotoğrafları Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Anne Kızı İnfaz Eden Baba Oğulun Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Adana'da otoyolda anne kızı öldüren baba-oğulun, fotoğrafları ortaya çıktı. Baba oğulun cinayeti, mal varlığı paylaşımı yüzünden işlediği belirlendi.

17.03.2015 11:39  Güncelleme: 12:37

Adana'da otoyolda öldürülmüş halde bulunan anne ve kızın katil zanlısı baba ve oğlun fotoğrafları ortaya çıktı. Bir fotoğrafta oğul Abdullah, annesi Semire Balık ve Ayşe Işık aynı karede yer alıyor.

MAL PAYLAŞIMI YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Adana'da dün otoyolda Semire Balık ve kızı Ayşe Işık öldürülmüş halde bulunmuş, kısa sürede anne kızı baba Hüseyin Budak ile Abdullah Budak'ın öldürdüğü belirlenmişti. Olaydan sonra polisin yaptığı çalışmada baba Hüseyin Budak'ın mal varlığı paylaşımı yüzünden eşini ve kızını öldürdüğü belirlenmişti.

5 ÇOCUĞUNU YANINA ALARAK KAÇMIŞ

Bu arada polis, baba oğlu yakalamak için çalışma yaparken, Hüseyin Budak'ın geride kalan 5 çocuğunu da yanına alarak kaçtığı ortaya çıktı.

Polis, baba oğlun cinayeti diğer 6 çocuğun ve torunlarının yanında işlemiş olabileceğinden şüpheleniyor. Bu arada, Semire Balık'ın kardeşi Ekrem Balık da yeğeni Ayşe Işık'ın otoyolda fuhuş yaptığı iddialarının yalan olduğunu, Hüseyin Budak'ın kardeşini ve yeğenini mal paylaşımı yüzünden vurduğunu ileri sürdü. Balık, "Dün mal paylaşımı için mahkeme vardı. Bu nedenle kız kardeşimi ve yeğenimi Hüseyin Budak oğluyla birlikte ortadan kaldırdı. Benim kardeşimin ve yeğenimin paraya ihtiyacı yok. Kardeşimin 3 katlı evi var bankada parası var. Hüseyin Budak hem öldürüp hem de kara sürdü. Bizi iki kez öldürdüler. Yeğenim kesinlikle fuhuş yapmıyor" dedi.

EŞİYLE AYNI KAREDE

Bu arada Hüseyin Budak ile öldürdüğü eski eşi Semire Balık'ın aynı karede olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Ayrıca Semire Balık, kızı Ayşe Işık ve onları öldürdüğü ileri sürülen Abdullah Budak'ın da aynı karede olduğu fotoğrafları ortaya çıktı.

Anne Kızı İnfaz Eden Baba Oğulun Fotoğrafları Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anne Kızı İnfaz Eden Baba Oğulun Fotoğrafları Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • KADER: BUYRUN YÜZDE 99 U MÜSLÜMAN TOPLUM. . . HE HE İSLAM İYİ DE MÜSLÜMANLAR KÖTÜ. . 6 10 Yanıtla
  • CANINI KURTARAN KAÇSIIIINNNNN: ADANA MERSİN HATAY GAZİANTEP GİBİ YERLERDE GEÇERKEN ARKANIZI KOLLAYIN, , YABANCILARLA KONUŞMAYIN ŞEKER VERİRLERSE ALMAYIN, , ADRES TARİF ETMEYİN, ADRES SORMAYIN, . TARTIŞMAYIN, , TRAFİKTE SİZİ SOLLARLARSA TAMAM ABİ SEN HAKLISIN VE İYİSİN, , YAN YAN BAKMAYIN, , SİZE BAKARLARSA DA MERHABA ABİ DİYİN, , YOKSAA BAŞINIZA BİŞEY GELEBİLİR DİKKAT EDİN, , SOKAK SUÇLU DOLU 6 8 Yanıtla
  • : Hesaplamalarıma göre 10 sene sonra Adana'da insan kalmayacak.. 11 1 Yanıtla
  • FERİŞTAH: SAPITTI BU TOPLUM. . 8 0 Yanıtla
  • yine adana niye adana: adana fuhuş ve hırsızlığın bol olduğu bir sehir buda cinayetleri doğuruyor. keske bole guzel bı sehir bu durumda olmasaydı 5 2 Yanıtla
  • ALPEREN: NE ÇOK DENGESİZ İNSAN LARIMIZ VARMIŞ ADANA ADANA BİRAZ İNSAN OLUN İNSAN GİBİ DÜŞÜNÜN BURDA İKİ KADINIMIZ ÖLDÜRÜLMÜŞ TARTIŞTÌNIZ KELİME KONU ADANA BEN ADANALI LAR SİZE BİŞELER VERDİ ELİNİZE GALİBA DENGESİZLER 6 1 Yanıtla
  • Arda: Paralık bi durum yok ortada kimse atıp tutmasin.. 1 3 Yanıtla

Advertisement