İsveçli Turistlerden Konya'da Sürek Avı - Son Dakika
Güncel

İsveçli Turistlerden Konya'da Sürek Avı

İsveçli Turistlerden Konya\'da Sürek Avı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, İsveçli turistler sürek avına çıkarak yaban domuzu avladı.
Seydişehir'e bağlı Ketenli beldesine özel bir avcılık şirketi tarafından düzenlenen sürek avına gelen 15 kişilik İsveçli turist grubu domuz avladı.

03.12.2013 16:32

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, İsveçli turistler sürek avına çıkarak yaban domuzu avladı.

Seydişehir'e bağlı Ketenli beldesine özel bir avcılık şirketi tarafından düzenlenen sürek avına gelen 15 kişilik İsveçli turist grubu domuz avladı. Gruba Ketenli beldesinden vatandaşlar rehberlik ederken, sürek avının birkaç gün daha süreceği öğrenildi. Grubun içerisinde yer alan en genç turist olan 21 yaşındaki Viktor Byström, vurduğu domuzun başında fotoğraf çektirerek başarısını arkadaşları ile kutladı. İlk kez domuz avına çıktığını söyleyen Viktor Byström, "Daha önceleri ava çıkmıştım ama ilk kez domuz avına çıktım. Karşıma geldiği zaman bir el ateş ettim, yolu atladıktan sonra iki el daha ateş ettim ve son atışımda vurdum" dedi.

Ketenli Belediye Başkanı Hüseyin Atay, kasabanın dağlık olmasından dolayı domuzların çok olduğunu ve ekili alanlara zarar verdiğini söyleyerek, "Şirket tarafından kasabamızda programlı sürek avı yapıldı" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İsveçli Turistlerden Konya'da Sürek Avı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement