İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan Otizm Günü Mesajı: "Ailelere Erken Tanı ve Özel Eğitim Desteği Vereceğiz. Engelsiz Kreş Uygulaması Başlatacağız" - Son Dakika
Güncel

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan Otizm Günü Mesajı: "Ailelere Erken Tanı ve Özel Eğitim Desteği Vereceğiz. Engelsiz Kreş Uygulaması Başlatacağız"

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu\'dan Otizm Günü Mesajı: "Ailelere Erken Tanı ve Özel Eğitim Desteği Vereceğiz. Engelsiz Kreş Uygulaması Başlatacağız"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle, “İYİ Parti olarak otizm ve tüm özel gereksinimli çocuklarımız için projelerimiz hazır. Ailelere erken tanı ve özel eğitim desteği vereceğiz. Engelsiz kreş uygulaması başlatacağız. Her okulda özel bakım ve dinlenme odaları kuracağız. Ve hayatın her alanında onlara sahip çıkacağız” mesajını paylaştı.

02.04.2023 14:23  Güncelleme: 14:29

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle, "İYİ Parti olarak otizm ve tüm özel gereksinimli çocuklarımız için projelerimiz hazır. Ailelere erken tanı ve özel eğitim desteği vereceğiz. Engelsiz kreş uygulaması başlatacağız. Her okulda özel bakım ve dinlenme odaları kuracağız. ve hayatın her alanında onlara sahip çıkacağız" mesajını paylaştı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Twitter hesabından bir mesaj yayınladı. Zorlu'nun paylaşımı şöyle:

"İYİ Parti olarak otizm ve tüm özel gereksinimli çocuklarımız için projelerimiz hazır. Ailelere erken tanı ve Özel Eğitim desteği vereceğiz. Engelsiz kreş uygulaması başlatacağız. Her okulda özel bakım ve dinlenme odaları kuracağız. ve hayatın her alanında onlara sahip çıkacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan Otizm Günü Mesajı: 'Ailelere Erken Tanı ve Özel Eğitim Desteği Vereceğiz. Engelsiz Kreş Uygulaması Başlatacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement