İzmir Kâtip Çelebi'yi Kayıt Heyecanı Sardı - Son Dakika
Güncel

İzmir Kâtip Çelebi'yi Kayıt Heyecanı Sardı

İzmir Kâtip Çelebi\'yi Kayıt Heyecanı Sardı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri başladı.

04.09.2012 13:50

İzmir en genç devlet üniversitesi olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri başladı.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığının işbirliğiyle oluşturulan otomasyon sayesinde kayıtlar aksaklık yaşanmadan devam ediyor. Öğrencilerin kayıt heyecanına aileleri de ortak olurken; İzmir'in en yeni devlet üniversitesinde okumaya hak kazanan gençlere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla hazırlanan T-shirt ve tanıtım materyallerinden oluşan hediyeler takdim ediliyor.

Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesinde başlayan kayıt heyecanına ortak olan Rektör Vekili- Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Adem Tekinay, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Ali Malas, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Hemşirelik Bölümü Başkanı Yard.Doç. Dr. Yasemin Tokem, Genel Sekreter Gülten Gültekin, Kâtip Çelebili olmaya hak kazanan tüm öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Bir dünya üniversitesi olma hedefiyle çıktıkları akademik yolda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Rektör Vekili Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tekinay, " Üniversitemiz, kendi alanında donanımlı, güçlü, dinamik, akademik alt yapısı ve öğretim üyeleri ile ; ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli, donanımlı, yetkin, lisan bilen, araştırma ve geliştirmeye önem veren, yenilikçi ve değişime açık mezunlar vermeyi amaçlamaktadır. Üniversitemiz her geçen gün daha da büyümekte ve gelişmektedir. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi modern bir dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerlemektedir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir Kâtip Çelebi'yi Kayıt Heyecanı Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement